1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 14:30

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

U Vajgaru se zrodila remíza


Branky


0

Bavorovice o tomto víkendu čekala cesta do Jindřichova Hradce, kde jim byl soupeřem domácí B tým. Oba týmy se nakonec o body rozdělily a domácí se museli vypořádat i se zraněním svého brankáře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali rychlého vedení...

Hosté svého soupeře dokázali bleskurychle zaskočit, když hned ve 3. minutě utkání poslal svůj tým do vedení bavorovivký útočník Babka, 0:1 pro hosty. Domácí se navíc museli vypořádat se značnou nepříjemností v podobě zranění brankáře, místo kterého musel do brány zaskočit jeden z hráčů. I přesto však byli jindřichohradečtí aktivnějším a nebezpečnějším týmem. Z jejich herního projevu bylo patrné, že se s aktuálním stavem utkání zkrátka nechtějí smířit. Bavorovice dlouho odolávaly a hájily své těsné vedení, o které v samotném závěru prvního poločasu přeci jen přišli. Domácím se podařilo ve 44. minutě vyrovnat po krásné učebnicové kombinační akci, na jejímž konci úspěšně zakončoval Tomáš Beránek, 1:1. V posledních vteřinách první půle se již nic podstatného nestalo a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Skóre zápasu už se neměnilo...

I ve druhé pětačtyřicetiminutovce byla režie hry převážně na kopačkách domácích fotbalistů, kteří se snažili pronikat do obrany hostujícího celku. Bavorovičtí borci však byli pozorní a svého soupeře drželi mimo dostřel a ohrožení brankáře Sýkory. Hosté se do žádných vážnějších akcí nedostávali a spíše se soustředili na obrannou činnost. Po rychlé brance z úvodu zápasu a vyrovnání z konce prvního poločasu už nakonec žádný gól ani na jedné straně hřiště k vidění nebyl a zápas skončil remízou 1:1, která se zrodila již v prvním dějství hry. Nutno podotknout, že v brance domácího Jindřichova Hradce odchytal prakticky většinu zápasu Tomáš Cettl, který jinak nastupuje v poli. Bavorovicím se ho však příliš prověřit nepodařilo. Uvidíme, jak si oba celky povedou v nadcházejícím kole, kdy na jindřichohradecké fotbalisty čeká nepříjemné Větřní, a Bavorovice přivítají na domácím hřišti Ledenice.



Ohlasy k zápasu



TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): Utkání ovlivnil hned jeho úvod, kdy nás z brejku poslal Babka do vedení a zranil se domácí brankář a místo něj musel jít do brány hráč, o to víc museli být domácí ostražití v obranné fázi. V utkání měli převahu spíše domácí a ve 44. minutě se dokázali prosadit po krásné kombinační akci. Ve zbytku zápasu už se nám je dařilo držet mimo ohrožení naší brány. Přivezli jsme tedy bod, který je pro nás nakonec určitě cenný a myslím, že svou bojovností a nasazením jsme si ho zasloužili.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910 B
T. Cettl [-] (32. T. Beránek [-] ) - P. Němec [-] , T. Havlík [-] , F. Votava [-] , J. Chyška [-] , M. Völfel [-] , Š. Smejkal [-] , J. Beneš [-] , T. Šmíd [-] , P. Völfel [-] , K. Voldán [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - T. Koranda [-] , J. Trnka [-] , D. Koláček [-] - R. Hanousek [-] , T. Kučera [-] , J. Martiš [-] , P. Kolda [-] , F. Šimek [-] (77. D. Franěk [-] ) - P. Babka [-] , M. Kováčik [-]

ŽK: 20. K. Voldán , 84. M. Völfel - 45. R. Hanousek , 86. P. Kolda .
Hráči zápasu: T. Beránek - T. Kučera .
Místo: Tyršův st.. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Novotný Jiří - PÍPAL Pavel, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.