5:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:15

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí brzy prohrávali, ještě do poločasu však zápas otočili!


Branky


10. M. Staněk , 39. M. Klíma , 45. T. Valta , 82. J. Příhoda (p.) , 86. M. Fatura - 6. J. Fencl
0

Ve druhém jarním kole přivítali domácí SK Čtyři Dvory na svém hřišti tým Ledenic, těm patří v tabulce poslední příčka, ale v minulém domácím zápase byly Ševětínu vyrovnaným soupeřem a ukázaly, že fotbal hrát umí, takže domácí nečekalo nic lehkého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí gólman Sobolík v brance čaroval...

Vstup do utkání lépe vyšel hostům z Ledenic, kteří se hned v 6. minutě ujali vedení 0:1, když dobře zahranou standardní situaci prodloužil hlavou za Sobolíkova záda Jan Fencl. Celkem studená sprcha pro domácí, už i tak v dost chladném a deštivém počasí. Domácí se však brzy z obdržené branky dokázali oklepat a přispěchali s gólovou odpovědí. V 10. minutě vybojoval míč Janeček, uvolnil se do středu hřiště, přihrávkou mezi obránce našel volného Staňka, který tváří v tvář brankáři Mičanovi poslal míč zkušeně k levé tyči a bylo vyrovnáno. Hosté hrozili především z velkého množství standardních situací a dlouhých nakopávaných míčů. Zhruba v 15. minutě mohli jít ledeničtí znovu do vedení, když jeden z dlouhých nákopů propadl mezi domácí obranou ke kopačkám Winklera, ten postupoval nikým neatakován sám na bránu, do cesty se mu však postavil brankář Sobolík a skvělým zákrokem nebezpečí pro domácí zažehnal. Téměř totožná situace se opakovala znovu o několik minut později. Opět postupoval hostující útočník zcela sám, ale Sobolík byl opět proti a předvedl další znamenitý zákrok. Domácí se snažili hrát spíše kombinační fotbal a několikrát se dostali do nebezpečných šancí. Dvakrát měl gól na noze Janeček, když se dokázal s míčem přilepeným u nohy prokličkovat až do pokutového území hostů, jeho zakončení však v obou případech postrádalo větší přesnost. I hosté znovu zahrozili, jejich gólovou šanci nejprve znovu výtečně zmařil Sobolík, míč se však odrazil ke kopačkám jejich dalšího zcela osamoceného hráče, který ho však do téměř odkryté branky dostat nedokázal a jeho pokus o střelu se mu vůbec nepovedl. Z protiútoku zahrozil mladík v domácím dresu Kuna, který se z hranice velkého vápna pokusil přelobovat hostujícího gólmana, jeho pokus však skončil nad. Následovala učebnicová akce Čtyráku, zakončená brankou na 2:1. Ve 39. minutě domácí odvrátili rohový kop hostů, následovala přihrávka na útočníka Janečka, ten se zbavil dotírajícího obránce, rozhlédl se a přihrávkou do křídla vyslal do úniku Staňka, ten opět ukázal přehled ve hře, když poslal parádní přízemní centr před branku hostů, na který si přes celé hřiště naběhl levý obránce Klíma a zkušeně uklidil míč do sítě. V poslední minutě prvního poločasu se domácím podařilo své vedení ještě navýšit. Ve středu hřiště se míče zmocnil Tlachač, parádně si přehodil soupeře a přihrávkou za hostující obranu vyslal do samostatného úniku pravého záložníka Valtu, který lobem poslal míč za záda vyběhnuvšího brankáře Mičana a zvýšil tak na 3:1.

Hosté neproměnili penaltu, domácí ano...

Úvod druhé půle se odehrával podobně jako poločas první, ale domácí měli výhodu dvoubrankového vedení, takže mohli hrát více v klidu. Na obou stranách bylo znovu k vidění několik standradních situací, ani jedna z nich však ke gólu nevedla. V 71. minutě se po průnikové přihrávce do vápna domácích dostal k míči jeden z hráčů Ledenic, byl obtěžován bránícím protihráčem, poté, co se pokusil o zakončení, se poroučel k zemi a sudí odpískal pokutový kop. K jeho exekuci se postavil zkušený matador a kapitán v ledenickém dresu Bez, jenže v brance domácích stál mladý gólman Sobolík, který se zkrátka rozhodl, že v tomto zápase už gól nedostane a penaltu pohotovým zákrokem vyrazil na roh. Ledenice se mohly tímto kontaktním gólem vrátit zpět do hry, bohužel pro ně se tak nestalo. Naopak domácí nechtěli ponechat nic náhodě a v 82. minutě se pískala penalta i na druhé straně po faulu na střídajícího Faturu. Tu s přehledem proměnil Příhoda, 4:1 pro domácí. O čtyři minuty později, vyslal po pravém křídle krásným křížným balónem Klíma do náběhu dalšího střídajícího hráče v dresu domácích Rachače, ten přesným centrem do vápna našel Faturu, který v pádu prostřelil hostujícího brankáře a zvýšil na konečných 5:1. Hosté se ještě snažili stav zápasu alespoň zkorigovat, ale zbytek jejich akcí končil buď v rukavicích Sobolíka, nebo na kopačkách domácích obránců. Domácí mohli přidat ještě jednu branku, když Staněk vyslal do úniku po pravé straně Valtu, ten u rohového praporku nasadil jesle bránícímu hráči, zpětnou přihrávkou oslovil na hranici vápna Faturu, ten byl však tísněn obráncem a jeho zakončení nebylo přesné. Po špatném vstupu do utkání tedy nakonec domácí zápas zvládli, díky pěti zásahům do ledenické sítě a především díky parádním zákrokům svého brankáře Sobolíka mohli slavit další tříbodový zisk.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Určitě panuje spokojenost s výsledkem a v první půli i se hrou, i když si myslím, že na šance to bylo v prvním poločase vyrovnané. My jsme své šance proměnili, soupeř ne a ve druhém poločase bych řekl, že rozhodla neproměněná penalta Ledenic. Zbytek zápasu už jsme dohráli v pohodě a utkání jsme zvládli.

TJ Slavoj Ledenice
Miroslav Kadlec (asistent trenéra): Utkání jsme začali aktivně a soupeře jsme zaskočili vstřeleným gólem již v 6. minutě. Bohužel pro nás, soupeř rychle vyrovnal a jak jinak po našich chybách šel do vedení až 3:1 v poslední vteřině 1. poločasu. To byl první zlomový moment a druhým byla neproměněná penalta, kterou jsme se mohli vrátit do zápasu. Následně soupeř z vymyšlené penalty zvýšil na klidných 4:1 a výsledek si již pohlídal.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - Z. Kuna [-] (69. M. Fatura [-] ) , M. Havelec [-] , P. Váňa [-] (60. V. Slepička [-] ) , T. Vajo [-] , M. Staněk [-] (84. M. Rachač [-] ) , T. Valta [-] , J. Příhoda [-] (82. M. Valenta [-] ) , P. Janeček [-] (46. D. Maruška [-] ) , V. Tlachač [-] , M. Klíma [-]

TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - L. Winkler [-] , M. Kožant [-] (75. K. Havelka [-] ) , T. Hrubý [-] , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , M. Bez [-] , M. Volf [-] , J. Fošum [-] (82. L. Zeman [-] ) , M. Hladík [-] (46. L. Herda [-] )

ŽK: 50. M. Klíma , 77. M. Havelec - 37. M. Bez , 48. M. Volf .
Hráči zápasu: P. Sobolík - J. Fencl .
Místo: Čt.Dvory. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Písek Martin - ŠIMŠÍK Jan, TAUBER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.