2:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 13:00

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladíci z Jindřichova Hradce si vyšlápli na Velešín!


Branky


79. R. Soukup , 86. M. Kollár - 61. F. Votava , 72. F. Votava , 83. J. Beneš
0

Jindřichohradecké béčko v tomto kole zavítalo na hřiště Velešína odkud se body jen tak lehce nevozí. Hostům se to ale přeci jen podařilo a mohli tak oslavit první jarní body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle...

Aktivnějším týmem, především co se týče šancí, byli v prvním poločase domácí, kteří si dokázali během první pětačtyřicetiminutovky vypracovat několik velmi slibných příležitostí ke skórování, ale ani jednu z nich v gól přetavit nedokázali. Do šance se nejprve dostal domácí Petr, poté zle naložil se svou tutovkou Šolc, který přestřelil odkrytou branku hostů a stejně si vedl i Kollár, který rovněž nezamířil přesně. Hosté z Jindřichova Hradce v prvním poločase vážněji ohrozili domácí branku asi jen jednou, když nebezpečnou střelu k tyči vyrazil brankář Kothánek na roh. Diváci se tedy nakonec v úvodním dějství gólu nedočkali a poločasový stav utkání byl stejný jako na jeho začátku, tedy 0:0.

Góly začaly padat až ve druhém poločase...

I ve druhém poločase se domácí stále tlačili do zakončení. Výsledkem byla povedené kombinace, po které se do zakončení dostal velešínský kapitán Kukačka, ale jeho střelecký pokus zablokoval tělem jeden z bránících hráčů Jindřichova Hradce. Znovu se potvrdilo staré známé, nedáš, dostaneš. V 61. minutě zahrávali hosté rohový kop, který domácí zvládli odvrátit na hranici velkého vápna ke kopačkám Filipa Votavy, jehož střelu nešťastně tečoval za záda svého brankáře jeden z bránících hráčů Velešína, 0:1 pro hosty. Zhruba o deset minut později se domácí dopustili chyby v obraně, kterou využil znovu Filip Votava a poslal svůj tým už do dvoubrankového vedení, 0:2 pro hosty. V 79. minutě přispěchali domácí s kontaktním gólem na 1:2, o který se přesnou střelou k tyči postaral Soukup. Velešín se nadále tlačil dopředu ve snaze o vyrovnání, ale v 83. minutě odskočili hosté z brejku zásluhou Jana Beneše opět o dva góly, 1:3. V 86. minutě se do střely položil domácí Kollár a snížil opět na rozdíl jedné branky. Více už toho však domácí nestihli a zápas tedy skončil vítězství Jindřichova Hradce.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér): J. Hradec nám vrátil podzimní porážku a role se tentokrát obrátily. V Hradci měli více šancí domácí a podlehli a stejně dopadl i dnešní zápas. Měli jsme více šancí, ale produktivita byla na straně hostů. Chyběl nám větší tlak na balon v šestnáctce, důraz a přesnost v zakončení, rychlejší hra s míčem a opět jsme se nevyvarovali dvou hrubek v obraně, které byly vždy potrestány gólem.




Sestavy


FC Velešín
J. Kothánek [-] - D. Petr [-] , T. Semerád [-] (66. R. Soukup [-] ) , F. Rozkošný [-] , F. Kukačka [-] (74. F. Jaroš [-] ) , J. Falc [-] , P. Fišer [-] , F. Zimek [-] , J. Severa [-] , M. Kollár [-] , M. Opekar [-]

FK Jindřichův Hradec 1910 B
T. Cettl [-] - O. Dočkal [-] , L. Králíček [-] , M. Völfel [-] , Š. Smejkal [-] (46. F. Votava [-] ) , J. Beneš [-] , T. Šmíd [-] , P. Völfel [-] , K. Voldán [-] (88. J. Chyška [-] ) , D. Cettl [-] , M. Votava [-]

ŽK: 55. D. Petr , 63. J. Falc - 60. K. Voldán , 72. F. Votava , 74. T. Šmíd , 78. O. Dočkal , 85. T. Cettl .
Místo: Velešín. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - KOMZÁK Zdeněk, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.