1:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:00

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tříbrankové manko z první půle už domácí smazat nedokázali


Branky


77. T. Kučera - 14. J. Suchan , 40. M. Tomka , 43. M. Tomka
0

Souboj týmů ze sousedních příček tabulky byl k na programu 16. kola v Bavorovicích, kde domácí přivítali celek Hrdějovic. Hosté si nakonec i přes problémy se sestavou, kterou sužují zranění, odvezli tři body.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nejspíše rozhodla...

Lépe do prvního poločasu vstoupili hosté z Hrdějovic. Ve 14. minutě dobře zapresoval Koutský, který vystihl bavorovickou malou domů, následně přihrál Suchanovi, který se nemýlil a poslal hosty do vedení 0:1. Domácí byli gólem v jejich sítě poměrně zaskočeni a odpovědět se jim na něj nedařilo. Přibližně ve 20. minutě musel kvůli problémům se zády ze hry odstoupit hrdějovický Koutský, který se výrazně podepsal pod vedoucí branku a nahradil ho Tomka. Toto vynucené střídání se nakonec ukázalo jako povedený tah, jelikož právě střídající Tomka ještě do konce prvního poločasu prakticky o zápase rozhodl. Ve 40. minutě našel Tomku svým centrem Kotlas a hosté šli do dvoubrankového trháku a o tři minuty později u rohového praporku obešel dva protihráče střelec první branky Suchan, naservíroval míč znovu Tomkovi, který přidal svůj druhý gól a stanovil skóre prvního poločasu na konečných 0:3 pro Hrdějovice.

 

 

Domácí už zvládli pouze snížit...

Úvod druhého poločasu se nesl zhruba ve stejném duchu jako pětačtyřicetiminutovka první. Hra byla poměrně vyrovnaná a hosté se dostali do další dobré gólové příležitosti, kterou však zužitkovat nedokázali. Domácí provedli několik změn ve snaze se stavem utkání něco udělat a zhruba od 60. minuty převzali otěže zápasu do svých rukou. Výsledkem byla branka na 1:3, o kterou se v 77. minutě postaral Kučera. Ve zbývajících minutách si Bavorovice vypracovaly ještě pár slibných šancí, ale žádnou z nich už využít ke vstřelení branky nedokázaly a tři body si tedy po zásluze odvezli hosté z Hrdějovic.  



Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): Do prvního poločasu jsme vstoupili tragicky, kdy náš obránce zahrál malou domů, kterou vystihl hostující útočník a proměnil. Tato chyba nás srazila na kolena a než jsme se stihli vzpamatovat, tak nám do konce poločasu dal Tomka ještě dva góly. Do druhé půle jsme provedli několik změn a snažili se Hrdějovice zatlačit. Na naší hře bylo vidět zlepšení, ale stačili jsme pouze snížit na 1:3.

TJ Slavoj Hrdějovice
Michal Hrdlička (trenér): Utkání v boji o záchranu důležité jak pro nás, tak i pro domácí. Jelikož se nám zranil Kudrle, Holomel a omarodil Sloup, tak jsme měli i problémy se sestavou a musím poděkovat všem klukům z béčka, kteří nám přišli vypomoct. V první půli jsme se dostali do vedení, když Koutský krásně pressingem vybojoval balón, přihrál Suchanovi a vedli jsme 1:0. Poté hra plynula a byla celkem vyrovnaná, možná jsme měli trošku navrch. Zhruba v 25. minutě jsme museli kvůli zranění vystřídat Koutského a místo něj nastoupil zkušený útočník Milan Tomka, který dvě góly do konce prvního poločasu zvýšil na 3:0. První gól padl po centru Kotlase a druhý po přihrávce Suchana, který u praporku krásně obešel dva hráče a namazal mu na malé vápno. V naší hře jsme chtěli pokračovat i ve druhé půli. Vstup do ní se nám celkem povedl, měli jsme jednu šanci a zhruba do 60. minuty byla hra vyrovnaná, ale poté převzali otěže domácí a podařilo se jim snížit na 3:1 a měli ještě asi tři příležitosti ke skórování a v závěru druhé půle byli lepší. Pro nás mají tři body velkou cenu. Vstup do sezóny se nám povedl, máme dvě výhry a zatím jsem svým způsobem spokojeni.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - D. Granov [-] , J. Trnka [-] , D. Koláček [-] - D. Novák [-] , R. Hanousek [-] , J. Martiš [-] , P. Kolda [-] , T. Kučera [-] - M. Kováčik [-] , P. Babka [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Koutský [-] (20. M. Tomka [-] ) , J. Suchan [-] (86. F. Sýkora [-] ) , M. Nálevka [-] , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , M. Netočný [-] , J. Turek [-] , M. Kotlas [-] , L. Bohatý [-] , P. Pimienta [-]

ŽK: 40. J. Trnka , 49. D. Novák - 44. J. Turek , 66. P. Pimienta , 90. M. Nálevka , 90. R. Spěvák .
Hráči zápasu: T. Kučera - M. Tomka , J. Suchan , P. Kukačka , M. Kudrle .
Místo: Bavorovice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kroutl Vít - FORMÁNEK Luboš, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.