4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Weinhard hattrickem sestřelil Lokomotivu!


Branky


0

Už to vypadá, že Větřní se na začátku jarní části sezóny potkalo s opravdu dobrou formou. Po minulé výhře na půdě Slavie tentokrát získalo skalp dalšího českobudějovického týmu, a to Lokomotivy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení...

V sychravém sobotním počasí vstoupili do zápasu o poznání aktivněji borci z Větřní, kteří na svého soupeře doslova vlétli a hned ve 3. minutě poprvé vážně ohrozili branku Kuruce, který však byl pozorný a nebezpečí pro Lokomotivu zažehnal. Ve 13. minutě však už ani on hosty nezachránil. Po rohovém kopu domácích a následném závaru před brankou se míč dostal ke kopačkám Weinharda, který mazácky šajtlí poslal míč za záda bezmocného Kuruce, 1:0. Tato branka jakoby hosty ještě více zmrazila, jejich kombinace směrem dopředu stále vázla a nedařilo se jim dostávat do šancí. Výraznou příležitost k vyrovnání však přeci jen Lokomotiva měla. Ve 20. minutě byl po centru ve vápně faulován Ondřej Jánošík a pískala se penalta. Tu si vzal na starost tak jako vždy Hostek, tentokrát však na brankáře Pavelku nevyzrál a ten jeho pokus zlikvidoval.

Větřní žádné komplikace nedopustilo...

Po změně stran vypadal průběh hry prakticky stejně jako v poločase prvním. Aktivnějším týmem byli stále domácí, kteří toho také v 50. minutě dokázali využít a zásluhou Weinharda zvýšit na 2:0. Tentokrát se k němu míč dostal po akci na levé straně až na malé vápno a se zakončením neměl problém. Lokomotiva se snažila se stavem zápasu něco udělat, ale vůbec nic se jí nedařilo. Navíc v 80. minutě udeřili domácí potřetí. Znovu akce začala na levé straně a následně Weinhard předložil míč před prázdnou bránu Homerovi, který se nemýlil, 3:0 V 89. minutě završil Weinhard hattrick, když po parádní akci po pravé straně sám obešel tři bránící hráče a lobem překonal i brankáře Kuruce, 4:0. Následoval už jen závěrečný hvizd a konec zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Zápas s Lokotkou jsme opět zvládli a připsali si další důležité body. V zápase jsme určovali tempo hry a už ve 20. Minutě jsme šli do vedení, když po rohovém kopu vyboxoval brankář míč za velké vápno, kde jsem si balón zpracoval a šajtlí přehodil vyběhnutého gólmana. Do konce poločasu jsme měli ještě několik šancí, které volali po gólu. Ve 30. Minutě soupeř kopal penaltu, kterou ale Pavelka hostujícímu kapitánovi chytil. Druhý poločas jsme zase byli aktivnější. Po kombinaci mezi Homerem a Gutheisem jsem dával na zadní tyči gól na 2:0. Další branka padla poté, co jsme si ve vápně narazili se Skokem, následně jsem nahrál před bránu Homerovi, který dával do odkryté branky na 3:0. Při čtvrtém gólu jsem dostal dlouhý balón od Skoka k postranní čáře, dostal jsem se až k vápnu, kde jsem nejprve zaseknul jednoho obránce, pak i druhého a přehodil vyběhnutého gólmana, 4:0. Celkově to byl určitě povedený výkon celého týmu. Za týden hrajeme v Hrdějovicích, které jsou na jaře také zatím stoprocentní, tak uvidíme, jak zápas dopadne, ale určitě se o body zase porveme.

TJ Lokomotiva ČB
Ondřej Zajíček (hráč): Nebylo to z naší strany zrovna povedené utkání, čemuž odpovídá i konečný výsledek. Oproti domácímu utkání s Bavorovicemi jsme nastoupili v pozměněné sestavě. Nevím, jestli to byl ten hlavní důvod, proč jsme hráli úplně jinak, spíš se nám v zimě moc nechtělo hrát. Potřebovali jsme asi facku, abychom se probrali a přesně to zápas splnil. Když budeme takhle, tak budeme mít problém. Musíme se probrat, začít makat a příští týden přejet Kaplici.



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] (90. M. Vegeš [-] ) , J. Skok [-] , J. Dušek [-] , M. Homer [-] (83. M. Votýpka [-] ) , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , P. Sikuta [-] , J. Sukdolák [-] , J. Cifreund [-] , M. Pils [-]

TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - Z. Marek [-] , D. Kocar [-] , P. Kamiš [-] , R. Čapek [-] - S. Nechuta [-] , J. Květoun [-] , D. Hostek [-] - O. Jánošík [-] , L. Nebor [-] (81. O. Zajíček [-] ) - V. Mareš [-] (68. J. Zýka [-] )

ŽK: 42. M. Pils , 44. P. Sikuta - 76. Z. Marek , 79. L. Nebor .
Hráči zápasu: R. Weinhard , Z. Ginzel .
Místo: Větřní. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mráz Roman - NOVOTNÝ Jiří, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.