F. Král 75.
1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Ves vyloupila Roudné


Branky


0

Nová Ves zahájila jaro remízou s Kaplicí, což byla předzvěst toho, že to ještě rozhodně nehodlá zabalit. To také potvrdila na půdě Roudného, odkud si možná trochu překvapivě, odvezla všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fischer pálil ostrými...

Od úvodních minut prvního poločasu to vypadalo, že domácí nejsou tak úplně ve své kůži, jejich hra postrádala větší pohyb a především nasazení, na které jsou jejich fanoušci zvyklí. Naopak Nová Ves vstoupila do zápasu aktivně a svého soupeře trestala. Hosté se ujali vedení poměrně brzy, když v 17. minutě rozvlnil poprvé v zápase síť za zády roudenského brankáře Pavelce Martin Fischer, 0:1. Ani tento gól domácí neprobudil a hra v průběhu první pětačtyřicetiminutovky vypadala z jejich strany stále stejně. Hosté si hlídali své vedení, které ještě navíc dokázali před poločasovou přestávkou navýšit na 0:2. Znovu se na střeleckou listinu zapsal Martin Fischer. Domácí už ve zbývajících minutách snížit nedokázali a do šaten si odnášeli nepříjemné dvougólové manko.

Roudné stihlo pouze korigovat výsledek...

O poločasové přestávce nejspíše domácí trenér svým svěřencům důrazně promluvil do duše a na jejich hře v druhém dějství to bylo rozhodně znát. Najednou bylo aktivnějším týmem Roudné, které svého soupeře začalo přehrávat a dostávat pod tlak. Ten se však domácím dlouhou dobu nedařilo přetavit v tolik vytouženou branku. To se jim nakonec přeci jen povedlo v 75. minutě, kdy na rozdíl jediné branky snížil Filip Král, 1:2. Roudenští si v závěru druhého poločasu vypracovali ještě několik dalších slibných příležitostí k ohrožení branky soupeře, ani jednu z nich bohužel pro ně už však využít nedokázali a Nová Ves své vedení nakonec uhlídala až do samotného závěru zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Zápas nám vůbec nevyšel, především tedy první půle, kdy jsme byli bez pohybu a nasazení a po našich dvou chybách nás soupeř trestal. O poločase jsme si k tomu něco řekli a druhá půle už byla lepší. Soupeře jsme přehrávali a tlačili, což ale vedlo pouze ke snížení stavu na 1:2. Další šance jsme už nevyužili. Nová Ves si to zkušeně pohlídala v čele s Jiřím Anderlem st. a zaslouženě nám vzala tři body.




Sestavy


TJ Malše Roudné B
A. Pavelec [-] - F. Vávra [-] , F. Král [-] , Y. Amara [-] (86. S. Kubeš [-] ) , D. Růžička [-] (46. D. Samek [-] ) , M. Průcha [-] (65. A. Trejbal [-] ) , J. Vogl [-] , T. Troup [-] , F. Řehák [-] (46. J. Matoušek [-] ) , F. Matoušek [-] , J. Vopelka [-]

FK Nová Ves - Brloh
E. Poula [-] - O. Švarc [-] (86. T. Hüttner [-] ) , J. Brych [-] , J. Anderle ml. [-] - J. Anderle st. [-] , J. Vlček [-] , M. Sekera [-] , J. Postl [-] (72. J. Pouzar [-] ) , M. Hüttner [-] - M. Ďurica [-] , M. Fischer [-]

ŽK: 39. F. Řehák , 73. A. Trejbal - 32. J. Anderle st. . ČK: 90. J. Pouzar .
Hráči zápasu: D. Samek - M. Fischer .
Místo: Roudné. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Karel - VALEŠ Radek, KREJNÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.