R. Chmelař 85. (vl.)
J. Cifreund 86.
2:1
(0:1)
37. J. Postl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní doma zvládlo důležitý zápas s Novu Vsí, obrat se domácím podařil opravdu za pět minut dvanáct!


Branky


85. R. Chmelař (vl.) , 86. J. Cifreund - 37. J. Postl
0

Zápas se pro domácí celek nevyvíjel úplně podle jejich představ, jelikož museli dotahovat vedení svého soupeře. Nakonec se jim však podařilo zvrátit stav zápasu ve svůj prospěch a zvítězit.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta domácích...

Pro oba celky velmi důležitý souboj, dá se říci, o šest bodů. Větřní o Nová Ves se nacházejí ve spodních patrech tabulky a všem tedy bylo jasné, že ani jeden z týmů nechce nic jiného než tři body. První pětačtyřicetiminutovka byla celkem vyrovnaná, o něco více měli možná míč na svých kopačkách domácí. Ti si dokázali vypracovat výhodu pokutového kopu, kdy byl ve vápně faulován Weinhard. Sám kapitán Větřní si míč postavil na penaltový puntík, bohužel pro domácí však proti brankáři Poulovi neuspěl a skóre se neměnilo. To však platilo pouze do 37. minuty, kdy se opět potvrdilo staré známé pravidlo, nedáš, dostaneš. Hosty z Nové Vsi totiž poslal svou brankou do vedení Postl. Domácí už do konce prvního poločasu odpovědět nedokázali a do šaten tak odcházeli s jednogólovým mankem.

Domácí zvládli v závěrečných minutách zápas zvrátit ve svůj prospěch...

Od úvodních minut druhého poločasu kontrolovali více hru domácí, ale své akce se jim většinou nedařilo dotáhnout do zdárného konce, který by znamenal vyrovnání. Zatrnout jim muselo ve chvíli, kdy se Anderle st. pohotově zbavil obránce a řítil se sám na brankáře Pavelku, toho svým lobem dokázal překonat, spolu s brankářem však Anderle přeloboval i branku a domácím se tak nakonec ulevilo. Někteří fanoušci už možná nevěřili ani v bod, hráči Větřní však dokázali, proč je důležité hrát až do závěrečného hvizdu. V 85. minutě přišel centr do vápna hostů, do souboje s obranou neohroženě vlétl Radykhovskyy a svým důrazem způsobil to, že si Chmelař nešťastně srazil hlavou míč do vlastní sítě. Bylo tedy vyrovnáno. Někdo by si možná myslel, že teď už budou hrát domácí na jistotu a budou hlídat remízu, ale opak byl pravdou. V 86. minutě se k míči na hranici vápna dostal Weinhard, dokázal se zbavit obránce, neukvapil se, přihrál lépe postavenému Cifreundovi, který už neměl problém s tím, dopravit míč do odkryté branky. Obrat byl na světě. Zaskočení hosté už do konce utkání zareagovat nezvládli a domácí mohli slavit zisk tří bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (kapitán): Zápas jsme nakonec zvládli a jsme za to moc rádi. Myslím, že jsme hráli aktivně, bohužel nás nejspíše trochu srazila neproměněná penalta, při které jsem porušil nepsané pravidlo. Po faulu na mě jsem se sám postavil míč na penaltovou značku. Penalta však neměla razanci a gólman si s ní poradil. Navíc jsme dostali z brejku gól a do šatny jsme šli za stavu 0:1. Ve druhém poločase jsme zase byli více na balónu, ale pořád se nám ho nedařilo dostat až do brány. Nakonec mohl soupeř přidat další branku, když si Anderle st. udělal dobrý den z našeho stopera a běžel sám na brankáře, spolu s ním však přeloboval i branku. V 85. minutě přišel dobrý centr ze strany od Duška do vápna, kam se důrazně dostal mezi obránce Radykhovskyy a jeden z nich si srazil míč hlavou do sítě. Minutu na to jsme se prosadili podruhé, když jsem dostal míč na vápně, zbavil se obránce, rozhlédl se a nahrál Cifreundovi, který dával do prázdné branky. Pro hosty byl konec zápasu asi krutý, když jsme během dvou minut utekli hrobníkovi z lopaty. Ale myslím, že naše vítězství bylo zasloužené, byli jsme aktivnější, měli více střel i větší držení balónu.




Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - J. Dušek [-] , Z. Ginzel [-] (50. R. Radykhovskyy [-] ) , R. Soukup [-] , M. Votýpka [-] - R. Weinhard [-] , M. Přibyl [-] (76. L. Turek [-] ) , J. Cifreund [-] , P. Sikuta [-] , M. Kotlár I. [-] - M. Homer [-]

FK Nová Ves - Brloh
E. Poula [-] - R. Chmelař [-] , O. Švarc [-] , J. Anderle ml. [-] , J. Brych [-] , M. Fober [-] - J. Vlček [-] , J. Vejvoda [-] (86. M. Sekera [-] ) , J. Anderle st. [-] - J. Pouzar [-] (79. T. Hüttner [-] ) , J. Postl [-]

Hráči zápasu: K. Pavelka , J. Cifreund , R. Weinhard - J. Postl .
Místo: Větřní. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Reisner Jiří - Lovětínský Daniel, Svoboda Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.