1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 13:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezimák na své pohárové vítězství navázat nedokázal


Branky


0

V předposledním kole krajské 1. A třídy zajížděli Bernartičtí na hřiště Sokola Sezimovo Ústí. Domácí čerstvě ověnčeni středečním vítězstvím v krajském poháru nastoupili do utkání podobně jako hosté bez několika hráčů základní sestavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí své vedení neudrželi...

První nebezpečnou akci si vytvořili hosté, když Rakovan v 7. minutě nastřelil z pravé strany pouze boční síť. O minutu později se však radovali jako první domácí. Z pravé strany našel Šmíd přihrávkou Patrika Vilímka, který je pohotovou střelou na zadní tyč přivedl do vedení - 1:0. Byla to vůbec první střela domácích na soupeřovu bránu, ale skutečně velmi přesná. V 10. minutě si akci zopakovali předchozí aktéři s tím, že po přihrávce Vilímka zakončoval Šmíd. Tentokrát však Fučíkovu bránu netrefil. Ve 20. minutě pronikl zleva obranou Daniel Homola a jeho přihrávku do ohně proměnil ve vyrovnávací gól díky teči domácího hráče David Kukrál a bylo srovnáno - 1:1. O dvě minuty později měli opět dobrou příležitost hosté. Po nahrávce od Rakovana postupoval na domácí bránu Kovář, jeho dobrou střelu vytáhl gólman Pípal na roh. Další střelecký pokus vyslal za hranicí pokutového území ve 43. minutě Kukrál a těsně bránu přestřelil.

Hosté zaveleli k obratu...

Druhý poločas začali lépe hosté a hned v 47. minutě přenechal Daniel Homola míč nabíhajícímu Kovářovi, který postupoval zprava osamocen na domácího gólmana, vystřelil a trefil pouze boční síť. O minutu později se hosté přece jen radovali z otočení skóre utkání. Na trestný kop z levé strany zahrávaný tradičně Kovářem si nejvýše naskočil stoper Jakub Novák, svým typickým způsobem trefil hlavičkou u bližší tyče šibenici Pípalovy brány - 1:2 a zaznamenal svůj 10 gól v probíhající sezóně. Hosté nadále zcela v pohodě ovládali hru, ale v 63. minutě přišlo varování po hlavičce Vilímka, jehož zakončení vykopával za již překonaným brankářem Novák před brankovou čárou do pole. V 67. minutě pak vypálil po přihrávce Václava Homoly střelecky naladěný Kukrál, jeho projektil však domácí brankář zlikvidoval. V 75. minutě hlavičkoval Daniel Homola a míč se odrazil od horní části břevna do autu. O minutu později na druhé straně střela, se Šmídem určitě nejaktivnějšího hráče domácích co se zakončování akcí týče, Vilímka skončila jen nad břevnem. Vítězství hostů pečetil v 86. minutě Vít Fučík, když si pohrál s domácím gólmanem, na dva pokusy ho překonal a stanovil výsledek utkání na - 1:3.

 

Autor: Jan Šerhant



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bernartice
Jan Šerhant: V utkání byli zpočátku více na míči domácí a zaslouženě zaznamenali první úspěch. Hosté se ale postupně dostávali do hry a po vyrovnávací brance již soupeře herně převyšovali. Druhý poločas už hru v podstatě ovládli a odvezli si ze hřiště soupeře zasloužené vítězství.



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
R. Pípal [-] - P. Sazma [-] , V. Brůžek [-] , P. Vilímek [-] - J. Bartáček [-] - P. Nikl [-] (58. O. Žilinčík [-] ) , D. Šmíd [-] - D. Hladík [-] (81. M. Novotný [-] ) , Z. Funda [-] , J. Kadlec [-] (45. L. Reif [-] ) , R. Chvojka [-] (58. J. Žilinčík [-] )

TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - P. Mrkáček [-] (46. P. Brož [-] ) , J. Kovář [-] , T. Češka [-] , J. Novák [-] - D. Kukrál [-] , P. Kloboučník [-] , V. Homola [-] (72. J. Paseka [-] ) - A. Rakovan [-] (61. V. Fučík [-] ) - D. Homola [-] (86. T. Pěchota [-] ) , M. Suchopár [-]

ŽK: 63. P. Sazma , 79. L. Reif - 66. J. Kovář .
Místo: Sokol S. Ústí. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Karel - VALEŠ Radek, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.