1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 15:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk otočil zápas s Osekem


Branky


0

Vimperk určitě přijížděl do Oseku s cílem odvézt si nějaký ten bod. To se mu nakonec také podařilo, když dokázal zvrátit nepříznivý stav skóre ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení...

Aktivněji vstoupili do utkání domácí fotbalisté, jmenovitě Hájek, který hned v 10. minutě dokázal využít zaváhání hostujícího brankáře, otevřel tak skóre utkání a poslal svůj tým do jednobrankového vedení, 0:1. Hosté se v průběhu první pětačtyřicetiminutovky jen stěží dostávali do herního tempa. Byli to spíše domácí, kdo měl častěji míč na svých kopačkách, a kdo kontroloval průběh zápasu, ale bohužel pro ně, své slibné šance na navýšení vedení zužitkovat nedokázali a hosté trestali. O vyrovnání se ve 43. minutě zasloužil Málek. Domácí tedy v samotném závěru první půle o své vedení přišli a do šaten se tak odcházelo za nerozhodného stavu 1:1. 

Hosté zaveleli k obratu...

Domácí v úvodu druhého poločasu navázali na svůj výkon z dějství prvního a dokázali si vypracovat další velmi dobré příležitosti ke vstřelení druhé branky, ale Blažečka a následně ani Hájek rozvlnit síť nedokázali a jejich pokusy skončili nejprve na tyči a poté na břevně Wagnerovy branky. Následně se do vyložené šance dostali i hosté, ale ani ji v gól přetavit nedokázali. To však již neplatilo o akci z 87. minuty, po které se Vimperk dostal do vedení 1:2. Mezi střelce zápasu se zapsal hostující Samohejl. Domácím už moc času na vyrovnání nezbývalo a tři body si na své konto nakonec připsali hosté z Vimperku za vítězství 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek B
Radim Kuneš (hráč): Odehráli jsme poslední zápas na domácím hřišti, kde jsme hostili Vimperk. Začali jsme aktivně, kdy se po chybě hostujícího gólmana trefil Jan Hájek. Po celý první poločas jsme měli herní převahu, spoustu vyložených šancí, ale nedokázali jsme je proměnit. Před koncem poločasu, jsme inkasovali po ojedinělé šanci hostů. Druhý poločas jsme začali opět aktivně a největší šance Blažečky a Hájka skončily pouze na tyči a břevně. Poté hosté nevyužili svojí nejvyloženější šanci. Zápas jsme chtěli zlomit v náš prospěch, všechny síly jsme vrhly do útoku, ale před koncem zápasu jsme dostali opět laciný gól. Zápas jsme prohráli neproměňováním vyložených šancí.




Sestavy


TJ Osek B
J. Chaluš [-] - J. Hájek [-] , S. Hosnedl [-] , L. Blažečka [-] , J. Hájek [-] (75. M. Komrska [-] ) , M. Brabec [-] (62. T. Hřebíček [-] ) , D. Roubín [-] , F. Frček [-] , J. Mráz [-] , M. Kroupa [-] , R. Kuneš [-]

TJ Šumavan Vimperk
P. Wagner [-] - V. Pankratz [-] (90. J. Psutka [-] ) , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , R. Ketzer [-] , O. Málek [-] , P. Samohejl [-] (88. J. Bláha [-] ) , P. Vondrášek [-] (27. J. Pešek [-] ) , M. Šíp [-] , J. Blahout [-] , J. Děd [-]

ŽK: 83. M. Komrska , 88. J. Chaluš , 88. D. Roubín , 89. R. Kuneš .
Místo: Osek. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Jevčák Martin - MRÁZ Roman, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.