1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 15:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Málek vystřelil Vimperku tři body


Branky


0

Fotbalisté milevské rezervy tentokrát zajížděli na hřiště Vimperku, který je nepříjemným soupeřem a v domácím prostředí to platí dvojnásob.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení...

Oba týmy v minulém kole slavily tříbodový zisk. Vimperk cekem suverénně přejel Větrovy výsledkem 1:5 a Milevsko si na domácí půdě připsalo cenné tři body v zápase s Blatnou. Nebylo tedy pochyb o tom, že jak domácí, tak i hosté, chtějí svou předešlou výhru potvrdit v tomto zápase. Lepší vstup do utkání zaznamenali domácí, kteří se v 17. minutě ujali vedení zásluhou střelce branky Ondřeje Málka, 1:0. Hosté se snažili na tento gól odpovědět a znovu srovnat skóre utkání, ale jejich ofenzivní snažení se jim ve vytouženou branku přetavit nedařilo. Domácí hlídali své těsné jednobrankové vedení, které se jim nakonec podařilo udržet až do konce první pětačtyřicetiminutovky a mohli tak do šaten odcházet spokojenější, než jejich soupeř, který musel vymyslet taktiku, se kterou na svého protivníka vyzraje v poločase druhém.

Vimperk své vedení uhájil až do konce...

První poločas příliš bohatý na góly nebyl, když byla k vidění jediná branka, ale pokud někteří diváci očekávali gólové hody v poločase druhém, tak byli nejspíše zklamáni. Hosté se stále snažili srovnat misky vah ve skóre, ale domácí gólman Wagner byl proti a stále držel čisté konto. To nakonec udržel po celých devadesát minut, jelikož fotbalisté Milevska jej zkrátka překonat nedokázali. Ani domácí již znovu síť za zády hostujícího brankáře Horka nerozvlnili a své těsné jednobrankové vedení udrželi až do závěrečného hvizdu hlavního arbitra utkání, po němž mohli slavit další letošní tříbodový zisk, díky němuž poskočili na páté místo tabulky a dotáhli se právě na Milevsko, které okupuje čtvrtou příčku.



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
P. Wagner [-] - V. Pankratz [-] , J. Čech [-] (81. J. Bláha [-] ) , J. Pospíchal [-] , R. Ketzer [-] , O. Málek [-] (89. D. Kadlec [-] ) , P. Samohejl [-] (73. J. Pešek [-] ) , P. Vondrášek [-] , M. Šíp [-] , J. Blahout [-] , J. Děd [-]

FC ZVVZ Milevsko B
M. Horek [-] - L. Tvrzský [-] , M. Masopust [-] , J. Málek [-] , V. Mácha [-] (74. P. Koutník [-] ) - M. Zítek [-] , P. Komárek [-] , J. Čanda [-] (64. M. Pecka [-] ) , M. Skalický [-] , J. Pinc [-] - M. Suchan [-]

ŽK: 62. P. Vondrášek , 80. J. Děd - 25. V. Mácha , 36. M. Suchan , 36. J. Málek .
Místo: Vimperk. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Crkva Robert - JZUGRAFOV Svyatoslav, STUDENÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.