Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Varyš se postaral o více než polovinu gólů svého týmu!


Branky


7. T. Vokatý , 22. J. Varyš , 24. J. Varyš , 30. J. Varyš , 46. L. Malík , 81. J. Varyš , 88. L. Malík - 44. P. Klejna , 84. P. Klejna
0

Výsledek utkání mezi domácími Vodňany a hosty z Větrov hovoří celkem jasně. Domácí nic nepodcenili a na své konto si připsali další tři body. Za zmínku stojí také čtyři góly Varyše, který byl opravdu střelecky při chuti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli už v první půli, Varyš stihl hattrick...

Od úvodních minut zápasu bylo zřejmé, kdo bude mít nejspíše více ze hry. Bylo to domácí fotbalisté, kteří kontrolovali průběh zápasu, drželi míč více na svých kopačkách a brzy také začali dávat góly. S prvním zásahem přišel již v 7. minutě Vokatý a otevřel tak skóre zápasu, 1:0. Poté následovalo zhruba patnáct minut bez branky a následně začal úřadovat domácí Varyš. Ve 22. minutě poslal Vodňany do dvoubrankového vedení, 2:0. Dvě minuty na to přidal svou druhou a celkově třetí branku zápasu, 3:0. A ve 30. minutě završil Varyš hattrick, když rozvlnil síť za zády větrovského gólmana Kümmela celkově již počtvrté, 4:0. Zdálo se, že zápas je již rozhodnutý. Malou jiskřičku naděje pro hosty vykřesal ve 44. minutě Klejna, který snižoval na 4:1.

Vodňany neponechaly nic náhodě...

Do druhé pětačtyřicetiminutovky vstoupili domácí opět aktivně a také gólově. Hned v první minutě druhého poločasu zvýšil odskok domácích znovu na rozdíl čtyř branek Malík, 5:1. Následovala znovu delší pasáž bez gólů, kdy domácí kontrolovali své pohodlné vedení. Ale v samotném závěru utkání se opět probudili střelci. Varyš ukázal, že tři góly mu nestačí a v 81. minutě se zapsal na střeleckou listinu počtvrté, 6:1. Hosté dokázali v 84. minutě snížit, když se podruhé trefil Klejna, 6:2. Poslední slovo si však vzaly Vodňany, jmenovitě Malík, který stanovil konečné skóre utkání na 7:2 pro domácí. Ti si tak připsali další tříbodový zisk a tentokrát po vysokém vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): Utkání jsme zaslouženě vysoko vyhráli. Po celý zápas jsme byli lepším týmem. Mrzí mě dvě obdržené branky, protože soupeř působil opravdu odevzdaným dojmem a my jsme mohli přidat daleko víc gólů, jelikož jsme měli ještě hodně dalších šancí. Vlastními chybami jsme soupeři umožnili vstřelit dvě branky.




Sestavy


FK Vodňany
J. Budín [-] - M. Hojdekr [-] , D. Bečvář [-] (76. J. Chalupský [-] ) , J. Volmut [-] , L. Malík [-] , K. Kukla [-] , F. Hubáček [-] (46. D. Vítovec [-] ) , J. Hajný [-] (74. M. Kašpar [-] ) , J. Varyš [-] , T. Vokatý [-] , J. Rauscher [-]

SK KAVAS Větrovy
J. Kümmel [-] - O. Lachout [-] , M. Boháč [-] , D. Kopecký [-] , R. Pfeifer [-] , M. Trnka [-] , P. Klejna [-] , P. Flachs [-] , J. Říha [-] , J. Klejna [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 11. J. Říha .
Místo: Vodňany. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ťupa Michal - NOVOTNÝ Jiří, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.