1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek doma těsným rozdílem zdolal Chýnov


Branky


0

Fotbalisté Chýnova o víkendu zajížděli ke svému utkání na půdu Oseka, kde je přivítal místní rezervní tým. Domácí v bojích o záchranu počítají každý bod, a to samé platí i pro Chýnov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doubrava sotva stihl zpotit dres a už musel pod sprchy...

Oba týmy se pohybují ve spodních patrech tabulky, a proto pro ně bylo toto utkání velmi důležité. Úvod zápasu nepřinesl góly ale velmi brzké vyloučení. Červenou kartu viděl od hlavního arbitra již v 18. minutě hostující Doubrava a musel se tak poroučet do šaten. Od tohoto okamžiku dostala hra celkem jednoznačný ráz. Hosté se z důvodu početní nevýhody zatáhli do obrany a spoléhali na rychlé protiútoky do otevřené domácí obrany, nechybělo mnoho a dvakrát mohli jít chýnovští fotbalisté do vedení. Naproti tomu domácí drželi častěji míč na svých kopačkách a snažili se dobývat pozornou hostující obranu, což se jim dlouhou dobu nedařilo. V prvním poločase se diváci ani po brzkém vyloučení gólu nedočkali a čekali, jak se utkání bude vyvíjet v poločase druhém.

Domácí rozhodli v samotném závěru...

Průběh hry ve druhé pětačtyřicetiminutovce se nijak výrazně nelišil od poločasu prvního, kdy měli herní převahu z hlediska držení míče domácí a hosté vyráželi k nebezpečným brejkům. Na první a zároveň jedinou branku utkání si museli diváci počkat až do samotného závěru zápasu. Domácím se přeci jen podařilo přetavit svou převahu v gól, když se v 85. minutě po nedorozumění v obraně hostí dokázal prosadit Sebastian Hosnedl a poslal tak svůj tým do vedení 1:0. Chýnov ve zbývajících minutách ještě sahal po vyrovnání, ale ani jednu ze dvou velmi slibných šancí, které si vytvořil, gólem zakončit nedokázal a domácí tak mohli slavit důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



FC Chýnov
Vlastimil Hruška (hráč): Utkání hodně ovlivnila velice přísná červená karta. Od té doby jsme se zatáhli a vyráželi k rychlým brejkům, kdy dva mohly skončit gólem. Domácí prakticky celé utkání drželi míč na svých kopačkách, ale pořádnou šanci si nevytvořili. V závěru jsme museli prostřídat sestavu a z ojedinělé akce jsme po našem nedorozumění v obraně dostali laciný gól. Od 85. minuty jsme si pak vytvořili dvě 100% gólové šance, ale bez úspěchu. Musíme teď zabrat proti Protivínu.



Sestavy


TJ Osek B
L. Lízal [-] - J. Diviš [-] (46. M. Komrska [-] ) , J. Hájek [-] (86. V. Ježek [-] ) , S. Hosnedl [-] , M. Krejčí [-] , J. Hájek [-] , D. Roubín [-] (70. T. Hromek [-] ) , M. Carda [-] , V. Uher [-] , M. Kroupa [-] , K. Maroušek [-]

FC Chýnov
R. Basík [-] - V. Hruška [-] , J. Doubrava [-] , J. Hruška [-] , O. Mládek [-] , D. Štiller [-] , D. Havlík [-] (60. F. Zadražil [-] ) , R. Kučera [-] , T. Kučera [-] , M. Sedlatý [-] (66. Š. Doucha [-] ) , V. Hruška [-]

ŽK: 29. J. Hájek , 87. K. Maroušek , 89. S. Hosnedl - 88. J. Hruška . ČK: 18. J. Doubrava .
Místo: Osek. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Písek Martin - RINTH Jan, LEPIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.