2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 14:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lažiště se odpoutalo z posledního místa


Branky


0

Lažiště v domácím prostředí zabralo a dvěma góly ve druhém poločase si zajistilo tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se gólu nedočkali...

Aktivnějším týmem v první pětačtyřicetiminutovce byli hosté, kteří lépe kombinovali a vytvořili si územní převahu. Domácím chybělo více pohybu a bojovnosti v útočné fázi, ale v obranné činnosti byli fotbalisté Lažiště pozorní a svého soupeře do žádné vyložené šance nepustili. Brankář hostů Lácha na druhé straně hřiště také příliš práce neměl. V prvním poločase tedy nakonec diváci čekali na gól marně, jelikož ani jeden z týmů se prosadit nedokázal a do šaten se tak o poločasové přestávce odcházelo za stejného stavu, jakým zápas začal, tedy 0:0. Oba trenéři mohli přemýšlet, jak na svého soupeře vyzrají v dějství druhém, které je čekalo.

Lažiště strhlo zápas na svou stranu...

Ve druhém poločase se vytratila převaha hostujícího celku a hra se vyrovnala. Šancí však stále bylo minimum a vše podstatné se odehrávalo především mezi vápny. První velká šance zápasu přišla v 70. minutě a byla gólová. Vedení 1:0 se ujali domácí, když hostujícího gólmana Vašuru dokázal překonat Roman Vojta. Zhruba za pět minut měli hosté na kopačkách vyrovnání, ale proti byla opora domácích mezi třemi tyčemi Vašura, který povedeným a hlavně důležitým zákrokem zažehnal hrozící nebezpečí. Znovu se potvrdilo staré známé, nedáš, dostaneš. V 81. minutě poslal domácí do dvoubrankového vedení Chalupa a bylo prakticky rozhodnuto. Ve zbývajících minutách již hosté gólově odpovědět nedokázali a Lažiště tak mohlo slavit velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Lažiště
Pavel Hodina (trenér): První půli díky lepšímu pohybu měli územní převahu hosté. My jsme byli všude druzí, málo jsme se pohybovali a soupeř nás přehrával i díky bojovnosti. Nicméně do žádné velké šance jsme je nepustili a ani my jsme si žádnou nevypracovali. O přestávce jsme si řekli, že prostě musíme zvýšit pohyb, protože jinak nemáme šanci. Nevím, jestli se nám to povedlo, nebo hosté odešli fyzicky, protože hra se vyrovnala a hrálo se víceméně mezi vápny bez nějakých vyložených šancí. První velkou šanci ze 70. minuty jsme proměnili. Za pět minut měli asi jedinou gólovou šanci hosté, kterou výborně vychytal Vašura a poté jsme přidali druhý gól. Víceméně bych řekl, že se jednalo spíše o remízový zápas s minimem šancí.




Sestavy


FK Lažiště
O. Vašura [-] - P. Holub [-] (87. J. Turek [-] ) , S. Vávra [-] , J. Macek [-] , P. Brzobohatý [-] - O. Chalupa [-] , J. Albert [-] , R. Vojta [-] , T. Zelenka [-] - L. Žák [-] (90. J. Šulc [-] ) , J. Hrbek [-] (83. P. Ostádal [-] )

SK Vacov
T. Lácha [-] - V. Zábranský [-] , F. Zitta [-] , M. Moutelík [-] , Z. Švihel [-] (62. T. Kovařík [-] ) , F. Roučka [-] , J. Mls [-] , V. Uhlíř [-] , J. Ketzer [-] , V. Blahout [-] , L. Král [-]

ŽK: 31. Z. Švihel , 34. V. Zábranský , 41. J. Mls , 83. V. Blahout .
Hráči zápasu: O. Vašura , S. Vávra .
Místo: Lažiště. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ťupa Michal - JEVČÁK Martin, TRČKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.