10:0
(5:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín neměl s Lažištěm slitování!


Branky


3. J. Vorel , 29. Z. Vorel (p.) , 31. V. Rothbauer , 44. J. Moravec , 45. O. Prášil , 55. O. Prášil , 57. J. Vorel , 71. O. Prášil (p.) , 85. Z. Vorel , 86. Z. Vorel
0

Rovnou dva hattricky a celkem deset gólů v jedné brance! To je bilance Protivína, který Lažiště opravdu nešetřil!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již první půle rozhodla...

Podle předpokladů už od úvodních minut zápasu bylo jasné, který z týmů bude určovat tempo a průběh hry. Domácí Protivín byl jednoznačně lepším týmem a hned ve třetí minutě se zásluhou kanonýra Jaromíra Vorla ujal bleskového vedení 1:0. Na další gól si sice museli diváci chvíli počkat, ale režie hry byla stále pevně v rukou domácích. Ve 29. minutě to druhým zásahem potvrdil Zbyněk Vorel, 2:0 pro domácí. Ve 31. minutě přispěchal se třetí brankou Rothbauer a Protivín už mohl hrát s naprostým klidem. Domácí však stále prahli po gólech a do konce první pětačtyřicetiminutovky se prosadili ještě dvakrát. Ve 44. minutě mířil přesně mezi tři tyče Moravec a o minutu po něm rozvlnil síť Prášil. Poločasový výsledek 5:0 už opravdu pro hosty zaváněl debaklem.

Dalších pět kusů...

Na průběhu hry se ve druhém dějství nic nezměnilo, domácí nadále kralovali a gólový přísun stále neustával. V 55. minutě zvyšoval již na 6:0 z pohledu Protivína Prášil, který tak navázal na svůj první gól ze závěru první půle. V 57. minutě přidal svůj druhý gól Jaromír Vorel a zápas začal připomínat exhibici. To však stále nebylo vše. V 71. minutě završil Prášil svůj hattrick z pokutového kopu, 8:0 pro domácí. Závěr zápasu patřil Zbyňku Vorlovi, který se v poslední desetiminutovce trefil rovnou dvakrát a vyrovnal tak střelecký účet Prášila. Svůj druhý gól přidal Vorel v 85. minutě a minutu na to přispěchal se třetí trefou, která zaokrouhlila výsledek zápasu na rovných 10:0! Není divu, že trenér domácích označil za nejlepší hráče utkání celý tým.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Juraj Kobetič (trenér): Celé utkání jsme byli jasně lepší. Gól jsme dali hned ve 3. minutě, což byla voda na náš mlýn. Byli jsme jednoznačně lepším týmem, drželi jsme míč, dávali jsme góly, až mi je soupeře trochu líto, ale s námi si taky minulý rok nikdo nehrál. Musím pochválit celý tým, jelikož všichni znovu podali zodpovědný výkon a udržet motivaci za stavu 5:0 je také těžké, takže jsem jen pozitivní a věřím, že teď už sezónu zdárně dokončíme.

FK Lažiště
Pavel Hodina (trenér): Prostě se ukázalo, že na tuto soutěž nemáme, i když úroveň není nijak vysoká, což dokazuje i Protivín, který loni hrál o záchranu a když letos doplnil tým o dva, tři hráče, tak je suverénem. Určitě jsme nejeli do Protivína vyhrát, ale spíše tak nějak dostat co nejméně gólů, což se nepodařilo. Vydrželi jsme víceméně jen pětadvacet minut, ale jakmile jsme dostali po chybě druhou branku, tak zbytek utkání hráči spíše odchodili. Navíc došlo k jednomu zranění na každé straně.



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - L. Hála [-] (46. M. Fiala [-] ) , J. Mikulenka [-] , V. Rothbauer [-] (60. L. Veselý [-] ) , L. Ruczkowski [-] - O. Prášil [-] (82. P. Sládek [-] ) , M. Zach [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] - J. Vorel [-] , J. Moravec [-]

FK Lažiště
R. Suchý [-] (46. P. Ostádal [-] ) - J. Macek [-] , P. Brzobohatý [-] , P. Holub [-] , R. Vojta [-] - O. Chalupa [-] , J. Linhart [-] (46. O. Vašura [-] ) , J. Albert [-] , J. Mocek [-] (75. M. Jedlička [-] ) - J. Hrbek [-] , L. Žák [-] (67. J. Šulc [-] )

ŽK: 68. O. Prášil , 73. M. Fiala - 25. J. Macek , 29. R. Suchý , 67. P. Brzobohatý .
Místo: Protivín. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Přibyl Jan - POLÁK Jiří, RINTH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.