0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 13:30

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek trestal chyby domácích


Branky


63. M. Carda , 69. M. Kroupa
0

Dva týmy bojující o záchranu proti sobě svedlo 21. kolo, když domácí Větrovy přivítaly na svém hřišti rezervu Oseka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zvonilo pouze břevno...

Hned v úvodních minutách prvního poločasu se pokusili domácí svého soupeře zaskočit a ujmout se vedení, ale proti byl hostující brankář Chaluš, který byl vždy včas připraven na správném místě. Poté převzali iniciativu na své kopačky hosté z Oseka a výsledkem toho bylo nastřelené břevno Pecháčkovy svatyně, což měl na svědomí Mráz. O dorážku se ještě pokoušel Kroupa, ale Pecháček svým zákrokem zažehnal nebezpečí pro domácí na rohový kop. V dalším průběhu první pětačtyřicetiminutovky se oba týmy prezentovaly několika střelami z větší vzdálenosti, které však ani na jedné straně gól neznamenaly. Domácí byli blízko vedení, když dostali výhodu zahrávání přímého kopu zhruba z hranice dvaceti metrů, ten však skončil jen těsně mimo tři tyče. V úvodním dějství se tedy diváci gólu nedočkali a o poločasové přestávce se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Hosté dvakrát udeřili...

S větší aktivitou naskočili do druhého poločasu hosté z Oseka, na kterých bylo vidět, že se s remízovým stavem smířit nechtějí. Postupem času se začali dostávat do slibných šancí a odměnou jim byla vedoucí branka z 63. minuty, kdy se hlavička Mráze odrazila od břevna k nepokrytému Cardovi, který už s uklizením míče do odkryté branky neměl potíže, 0:1 pro hosty. Sotva domácí stačili zjistit, že prohrávají, udeřili hosté podruhé. V 69. minutě se hlavou prosadil Kroupa a zvýšil vedení svého týmu na 0:2. Osek si ještě dokázal vypracovat několik nebezpečných šancí, kterými mohl své vedení potvrdit, ale ani jednu z nich už se hostům zužitkovat v gól nepovedlo. Domácí na dvě trefy svého soupeře odpovědět nedokázali a ze zisku tří bodů se tak radoval oprávněně Osek.



Ohlasy k zápasu


SK KAVAS Větrovy
Gabriel Kollárik (trenér): První poločas byl celkem vyrovnaný, kdy v úvodu byli lepší hosté a závěru poté my. Ve druhém poločase rozhodly naše dvě individuální chyby, které soupeř dokázal využít, a o utkání bylo rozhodnuto.

TJ Osek B
Radim Kuneš (hráč): V souboji dvou týmů ohrožených sestupem jsme předvedli dobrý výkon. Ve Větrovech je poměrně malé hřiště, na kterém se nedá moc kombinovat a hraje se spíše bojovný fotbal. První dvě šance zápasu si vytvořili domácí, ale nedokázali je proměnit. Poté jsme po střele Mráze nastřelili břevno a Kroupovo dorážku domácí gólman vytěsnil na roh. Ve druhém poločase jsme hráli ještě aktivněji a dali dva góly, kdy se trefili Carda a Kroupa. Konec zápasu jsme si pohlídali, i když hosté byli aktivnější. Hrozili jsme z brejků, kdy jeden vyložený neproměnil Lízal. Uhráli jsme důležité body.



Sestavy


SK KAVAS Větrovy
F. Pecháček [-] - Z. Vodstrčil [-] , R. Pfeifer [-] , M. Trnka [-] (66. J. Řeháček [-] ) , L. Boháč [-] , T. Samec [-] , P. Klejna [-] , P. Flachs [-] , J. Říha [-] , R. Trantýr [-] , J. Klejna [-]

TJ Osek B
J. Chaluš [-] - M. Komrska [-] , M. Carda [-] (77. L. Lízal [-] ) , S. Hosnedl [-] , D. Roubín [-] (88. O. Mareš [-] ) , F. Frček [-] , J. Mráz [-] , M. Kroupa [-] , J. Diviš [-] (82. I. Hanák [-] ) , M. Krejčí [-] , R. Kuneš [-] (46. M. Brabec [-] )

ŽK: 31. R. Trantýr , 40. T. Samec , 45. M. Trnka , 52. J. Říha , 58. Z. Vodstrčil , 80. P. Flachs - 33. R. Kuneš , 56. F. Frček , 72. D. Roubín , 75. M. Krejčí , 79. M. Brabec , 80. J. Mráz .
Hráči zápasu: M. Kroupa , M. Carda .
Místo: Větrovy. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Havlík Martin - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, HAVLÍK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.