2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 14:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lažišti se zrodila remíza


Branky


0

Zápas o důležité body pro obě mužstva se odehrál v Lažišti, kdy domácí přivítali tým Mirovic. Oba celky se nakonec rozešly smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rychle otevřeli skóre...

Lepší vstup do utkání zaznamenali hosté z Mirovic, kteří se hned v šesté minutě ujali vedení 0:1, o které se svou střelou postaral Pavel Kuba. Pro domácí celkem smolný gól, jelikož před zasahujícím brankářem tečoval míč jeho spoluhráč Brzobohatý. Poté se hra vyrovnala a k vidění byl především boj mezi vápny, než nějaký pohledný kombinační fotbal. Hosté se k ohrožení brány svého soupeře dostali převážně jen po standardních situacích. Naproti tomu domácí mohli vyrovnat zhruba ve 20. minutě, kdy brankář Slavík namazal na velké vápno Chalupovi, ten však místo zakončení zvolil přihrávku, kterou bohužel pro domácí našel pouze protihráče. Ve 24. minutě už se ale domácí radovali z vyrovnání, když se právě Chalupa uvolnil u pravé postranní čáry, následoval centr na Libora Žáka, který se nemýlil a srovnal stav utkání na 1:1. Ve zbývajících minutách prvního poločasu už další gól nepadl a do šaten se tak odcházelo za nerozhodného stavu. 

Tentokrát dotahovali hosté...

V 56. minutě druhé pětačtyřicetiminutovky se domácí ujali vedení, když se Chalupa dostal k míči dříve než vybíhající brankář Slavík a lobem dostal míč za jeho záda do sítě, 2:1 pro domácí. V následujících minutách však domácím začaly pomalu docházet síly, čehož hosté využili a svého soupeře zatlačili. Výsledkem toho byl vyrovnávací gól ze 72. minuty, o který se postaral útočník Václav Jelínek, 2:2. V závěrečných minutách utkání si hosté vypracovali ještě několik slibných příležitostí, ale naštěstí pro domácí už žádnou z nich využít nedokázali a po devadesáti minutách hry se nakonec body dělily.



Ohlasy k zápasu


FK Lažiště
Pavel Hodina (trenér): Asi poslední šance udržet alespoň nějakou naději na záchranu, což se tou remízou nepodařilo. První půle byla celkem vyrovnaná, ale hosté dali z první střely na bránu rychlý gól, který byl na půl vlastní, protože míč srazil Brzobohatý do protipohybu brankáře a ten neměl šanci. Pak se hrálo spíše mezi vápny. Hosté jsou urostlí hráči, hrají hodně fyzicky, ale šance si vytvořili spíše jen po standardních situacích. My jsme měli velkou šanci vyrovnat někdy kolem 20. minuty, kdy gólman Slavík namazal na vápno Chalupovi, ten šel sám na brankáře, ale místo zakončení zvolil nesmyslnou přihrávku. Za nedlouho se Chalupa uvolnil u lajny, nacentroval do vápna a Žák vyrovnal na 1:1. Ve druhém poločase jsme šli do vedení, když Chalupa přehodil brankáře. Ale pak se projevilo, že netrénujeme, totálně jsme odešli fyzicky a byla jen otázka času, kdy dostaneme gól a také jsme ho dostali. Ke konci měl soupeř ještě několik šancí, takže si myslím, že nakonec můžeme být rádi za remízu.

SK Mirovice
Jiří Ureš (trenér): Utkání o bytí nebytí. Řekněme, že do 10. minuty jsme mohli dát tři góly, pak se zápas dostal na úroveň okresního přeboru, taková zoufalá hra z obou stran. Nakonec domácí vedli 2:1 a my jsme se štěstím před koncem srovnali na 2:2.



Sestavy


FK Lažiště
R. Suchý [-] - J. Macek [-] , P. Brzobohatý [-] , R. Vojta [-] , S. Vávra [-] - J. Albert [-] , P. Holub [-] (55. J. Hrbek [-] ) , O. Chalupa [-] , T. Zelenka [-] - J. Linhart [-] , L. Žák [-] -

SK Mirovice
F. Slavík [-] - M. Huleš [-] - P. Kuba [-] , R. Peterka [-] - J. Císař [-] , V. Jelínek [-] - S. Harbáček [-] , P. Krušina [-] (46. M. Mrlina [-] ) , M. Obyt [-] (46. P. Kvěch [-] ) , K. Mařík [-] , K. Mařík [-]

ŽK: 27. M. Obyt , 28. R. Peterka .
Hráči zápasu: O. Chalupa , L. Žák - V. Jelínek .
Místo: Lažiště. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - ŠIMŠÍK Jan, HUČÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.