R. Štos 45.
R. Štos 67.
J. Meidl 75. (p.)
R. Štos 90.
4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štosův hattrick přinesl Týnu tři body!


Branky


45. R. Štos , 67. R. Štos , 75. J. Meidl (p.) , 90. R. Štos
0

Osecká rezerva bojující o záchranu v soutěži tentokrát zavítala an půdu Týna nad Vltavou, ale hosté nakonec odjížděli domů bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili v poslední minutě...

Od úvodních minut bylo zřejmé, s jakou taktikou oba týmy do zápasu vstoupily. Domácí se snažili produkovat poměrně útočný a kombinační fotbal, trochu jim vázla přechodová fáze hry, ale i přesto, se během prvního poločasu dokázali dostat do několika slibných šancí. Naproti tomu hosté se prezentovali pozornou hrou ze zabezpečené obrany a pokusy o rychlé přechody do protiútoku. Na první gól si museli diváci počkat až do poslední minuty prvního dějství. Ve 45. minutě otevřel skóre zápasu svou brankou Radim Štos a poslal tak Týn do jednogólového vedení.

Týn se ve druhé půli rozstřílel...

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce už režíroval hru převážně jen domácí Týn a svého soupeře dostal pod tlak. Výsledkem toho byly další tři góly, které rozhodly o osudu utkání. V 67. minutě přidal svou druhou branku Radim Štos a poslal svůj tým již do dvoubrankového vedení, 2:0 pro domácí. 75. minuta patřila Meidlovi, který se postavil k exekuci nařízeného pokutového kopu a proměnil, 3:0 pro domácí. Stejně jako v prvním poločase, tak i poslední minuta druhé půle patřila opět Štosovi, který v 90. minutě zápasu završil hattrick a udělal tak za utkáním definitivní tečku, 4:0 pro domácí. Hostům z Oseka nejspíše ve druhém dějství hry došly síly, čehož zkušený domácí tým dokázal využít a rozhodnout zápas ve svůj prospěch.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Josef Brom (hráč): V tomto zapase jsme uz bezpodminecne potrebovali vyhrat a vylepsit dojem z nepodareneho startu jarni sezony, coz se nam podarilo. V mezihre se nam prilis nedarilo, ale konecne jsme byli produktivni a dokazali nastrilet 4 branky. Radim Stos obul nove kopacky a hned z toho byl hattrick, takze uz vime, v cem byla chyba

TJ Osek B
Radim Kuneš (hráč): Na pěkném a velkém hřišti se Týn prezentoval kombinačním a docela i útočným fotbalem. My jsme hráli ze zajištěné obrany a spoléhali se na brejky. Hosté si během poločasu vytvořili brankové příležitosti, ale žádnou nevyužili. Až těsně před koncem poločasu jsme smolně inkasovali. Ve druhém poločase nám už bohužel došli síly na nějaký zvrat a Týn si vstřelením dalších tří branek zápas pohlídal.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - T. Pomije [-] , M. Šálený [-] , O. Lukeš [-] (63. V. Červenka [-] ) - R. Ille [-] , J. Brom [-] , R. Kokeš [-] (69. J. Liška [-] ) , M. Boček [-] , J. Meidl [-] - T. Houska [-] , R. Štos [-] -

TJ Osek B
L. Lízal [-] - J. Hájek [-] , J. Hoch [-] (71. M. Komrska [-] ) , M. Kroupa [-] , J. Hájek [-] , D. Roubín [-] , F. Frček [-] , T. Hromek [-] (86. O. Mareš [-] ) , J. Diviš [-] (58. V. Ježek [-] ) , M. Krejčí [-] , R. Kuneš [-]

ŽK: 66. R. Kokeš , 81. J. Brom , 86. T. Pomije - 40. L. Lízal , 42. M. Krejčí , 60. R. Kuneš , 75. J. Hájek .
Hráči zápasu: R. Štos .
Místo: Týn/Vlt.. Počet diváků: 138. Rozhodčí: Havlík Martin - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, PÍPAL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.