J. Mráz 51.
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 15:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Oseku s Vacovem vítěze nepoznal


Branky


0

Ve čtvrtém jarním kole na sebe narazil Osek s Vacovem. V každém z poločasů viděli diváci jeden gól a utkání nakonec vítěze nemělo.

Pozor novika! Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče! To vše nabízí nová, vylepšená verze portálu Fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté...

Ani jeden z týmů v minulém kole nedokázal bodovat. Rezerva Oseku podlehla lídrovi soutěže z Protivína a Vacov si doma vylámal zuby na béčku Milevska. Oba celky určitě nejsou spokojeny se svým dosavadním umístěním v tabulce a především Osek počítá každý bod, který by mu mohl pomoci v bojích o záchranu v soutěži. Jeden jak druhý si tak bezpochyby chtěli spravit chuť o tomto víkendu a připsat si na své konto všechny body. Na první branku utkání čekali diváci až do závěrečných minut první pětačtyřicetiminutovky. Dočkali se v 38. minutě, kdy dokázal dostat míč za záda domácího brankáře Lízala vacovský Miroslav Vítovec, 0:1 pro hosty. Byla to zároveň první a poslední branka prvního poločasu, protože ve zbývajících minutách už se ani na jedné straně skóre neměnilo a hosté si tak o poločasové přestávce odnášeli do šaten těsné jednogólové vedení.

Domácí přispěchali s vyrovnáním...

Domácí si nejspíše o poločasové přestávce řekli pár slov ke své předváděné hře a hned z kraje druhého poločasu přispěchali s brzkým vyrovnáním. V 51. minutě se o něj zasloužil Josef Mráz a misky vah se opět na obou stranách vyrovnaly, 1:1. Po bleskovém nástupu domácích do druhého dějství hry možná mnozí diváci očekávali obrat ve skóre, ale ten se nakonec nekonal. Oba týmy hledaly skulinky v obranách svého soupeře, kterými by mohli proniknout a pokusit se strhnout zápas na svou stranu, ale ani jednomu z nich už se ve zbývajících minutách zápasu nepodařilo a žádný další gól k vidění nebyl. Zápas tedy skončil remízou 1:1 a soupeři si body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek B
Radim Kuneš (hráč): Vacov začal docela aktivně a prvních 10 minut nás zaskočil svým tlakem, který vyústil v sérii standardek a rohů. Poté se hra vyrovnala. První gól vstřelili hosté, ale pro faul na brankáře nebyl uznán. V 38. minutě, už šli Vacovští do vedení, když se po rohu k odraženému míči dostal Vítovec a propálil vše před sebou. My jsme mohli srovnat před poločasem, když osamocený Hromek trefil pouze brankáře. Druhý poločas jsme začali aktivněji a povedlo se nám snížit, když se po krásném Hochově centru trefil Mráz. Bohužel náš střelec poté neproměnil pokutový kop. My jsme zvyšovali tlak, vytvořili si šance, ale vítěznou branku jsme nedali. Hosté měli také dost slibných situací, které pochytal výborný Lízal, ale neproměnili je, proto skončil zápas remízou.




Sestavy


TJ Osek B
L. Lízal [-] - J. Hájek [-] (59. M. Brabec [-] ) , J. Kovárna [-] (71. J. Diviš [-] ) , J. Hoch [-] , T. Hromek [-] (54. P. Cibulka [-] ) , I. Hanák [-] (46. J. Hájek [-] ) , D. Roubín [-] , F. Frček [-] , J. Mráz [-] , M. Krejčí [-] (82. M. Kroupa [-] ) , R. Kuneš [-]

SK Vacov
T. Lácha [-] - J. Červenka [-] , J. Mls [-] , M. Moutelík [-] - T. Kovařík [-] (66. F. Roučka [-] ) , Z. Švihel [-] (87. D. Vítovec [-] ) , M. Vítovec [-] - V. Zábranský [-] , F. Zitta [-] - P. Vojtíšek [-] , V. Blahout [-]

ŽK: 34. J. Kovárna - 71. V. Zábranský , 87. V. Blahout , 90. M. Vítovec .
Hráči zápasu: L. Lízal - M. Vítovec .
Místo: Osek. Rozhodčí: Rinth Jan - JEVČÁK Martin, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.