0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný gól Moravce rozhodl zápas


Branky


0

Vedoucí Protivín v tomto kole čekal další velmi těžký zápas. Do cesty se mu postavila Blatná, která se prezentuje dobrým kombinačním fotbalem. Hosté ale nakonec zápas především díky svému nasazení a odhodlání zvládli a zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem.

Pozor novika! Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče! To vše nabízí nová, vylepšená verze portálu Fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní převaha na straně Protivína...

V průběhu prvního poločasu měli míč více na svých kopačkách hosté z Protivína, ale svou herní převahu se jim ve vedoucí branku přetavit nedařilo. Když už se přeci jen míč po standardní situaci dostal do sítě domácích, tak nebyl gól uznán kvůli faulu v souboji, který mu předcházel. Ani jeden z týmů se tedy nakonec v průběhu první pětačtyřicetiminutovky prosadit nedokázal a na ukazateli skóre stále svítil stejný stav, jakým utkání začalo, 0:0. Oba týmy tak mohli o poločasové přestávce vymýšlet, jak na svého soka vyzrají v poločase druhém.

Jediný gól rohodl...

Jestliže měli v prvním poločase herní převahu hosté z Protivína, tak v dějství druhém se situace poněkud otočila a režii zápasu do svých rukou převzali domácí. Ale paradoxně to byli právě hosté, kdo se ujal vedení. V 66. minutě zatáhl po levé straně míč Zach, svůj centr posadil na hlavu Moravcovi, brankář domácích ještě stihl míč vyrazit nad sebe, ale bohužel pro něj balón i tak doskákal až za brankovou čáru, 0:1 pro hosty. Ve druhém poločase se opakovala stejná situace jako v první půli, ale tentokrát nebyl gól po standardní situaci uznán ze stejných důvodů domácím. Ti už ve zbývajících minutách utkání vyrovnat nedokázali a Protivín si tak, i bez své opory Prášila, připsán na své konto další tři body a dál si suverénně kráčí pro titul.



Ohlasy k zápasu



FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Asi bych řekl remízový zápas, kdy jsme měli převahu v první půli, domácí pak ve druhé. Oběma týmům nebyl uznán gól a oba měly po jedné gólovce, kterou jsme my, na rozdíl od domácích, dokázali proměnit v gól. Musím říct, že v Blatné mají výborně připravené hřiště, na tom je radost hrát, také přišla pěkná divácká kulisa, která ale z většiny s výsledkem spokojená nebyla, což nám bylo dáno najevo při odchodu do šaten házením kelímků od piva, ale možná to byla vítězná sprcha, nevím (smích). Snad jsme tipérovi kola nezkazili už tak špatný víkend ještě víc.



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - L. Motyka [-] , M. Mišiak [-] (46. Š. Říha [-] ) , F. Jícha [-] (89. R. Peleška [-] ) , J. Viták [-] , D. Kallmünzer [-] , P. Stulík [-] , J. Nový [-] (89. J. Sýkora [-] ) , P. Čadek [-] , M. Petrášek [-] , O. Křivanec [-]

FK Protivín
M. Hanus [-] - L. Ruczkowski [-] , L. Hála [-] , J. Mikulenka [-] , V. Rothbauer [-] , M. Zach [-] (87. O. Prášil [-] ) - Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] - J. Vojta [-] (64. L. Veselý [-] ) , J. Moravec [-] (85. M. Fiala [-] ) , J. Vorel [-]

ŽK: 24. F. Jícha , 27. D. Kallmünzer , 60. O. Křivanec , 81. P. Čadek - 48. M. Zach , 59. V. Rothbauer , 84. J. Moravec , 85. L. Hála .
Hráči zápasu: V. Rothbauer , J. Moravec , J. Vorel , R. Vojta .
Místo: tráva. Počet diváků: 300. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - KŘÍŽ Karel, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.