4:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 15:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk si doma poradil s Mirovicemi


Branky


0

V tomto kole přivítal šumavský Vimperk na svém hřišti Mirovice. Domácí fotbalisté udělali svým příznivcům určitě radost, když si po závěrečném hvizdu připsali tři body za vítězství 4:0.

Pozor novika! Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče! To vše nabízí nová, vylepšená verze portálu Fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl...

Mirovice si v minulém kole připsaly na své konto velmi cenný skalp, když dokázali o všechny body obrat Blatnou a určitě tak pomýšlely na další bodový zisk, tentokrát na půdě Vimperka. Od úvodních minut první pětačtyřicetiminutovky, ale bylo zřejmé, že domácí nechtějí rozhodně nic ponechat náhodě a jdou si za vítězstvím. Důkazem toho byla rychlá vedoucí branka, o kterou se v 10. minutě postaral Ondřej Málek a poslal tak svůj tým do vedení 1:0. V následujících dvaceti minutách žádný gól k vidění nebyl, ale během poslední patnáctiminutovky prvního poločasu udeřili domácí ještě třikrát. Ve 30. minutě dostal míč za záda hostujícího brankáře Slavíka podruhé Jan Čech, 2:0 pro domácí. Ve 39. minutě se podruhé mezi střelce zápasu zapsal Ondřej Málek, který zvyšoval už na 3:0 z pohledu domácích a ve 45. minutě udělal definitivní tečku za první pětačtyřicetiminutovkou Pavel Samohejl, když svou brankou stanovil skóre na pohodlných 4:0 Vimperk. Do šaten tak šli určitě spokojenější domácí.

Hosté se prosadit nedokázali...

První poločas byl na góly opravdu bohatý, ale pokud čekali někteří diváci podobný brankový příděl i v dějství druhém, tak byli nejspíše zklamaní. Domácí měli nahráno a pochopitelně se nemuseli nikam hnát. Stačilo jim vycházet ze zabezpečené obrany a pozorně hlídat útočné snahy svého soupeře. To se jim dařilo velmi dobře. Hosté marně hledali skulinky v obraně Vimperka a během druhých pětačtyřiceti minut se jim stejně jako v poločase prvním prosadit nepodařilo. Domácí tedy své komfortní vedení udrželi až do závěrečného hvizdu hlavního sudího a mohli slavit tříbodový zisk.



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - J. Blahout [-] (53. J. Pešek [-] ) , J. Čech [-] (59. V. Pankratz [-] ) , J. Pospíchal [-] , J. Děd [-] , O. Málek [-] , P. Samohejl [-] (70. J. Bláha [-] ) , P. Vondrášek [-] , M. Šíp [-] , M. Sedláček [-] , R. Ketzer [-] (74. D. Kadlec [-] )

SK Mirovice
F. Slavík [-] - M. Huleš [-] , A. Kazák [-] - P. Kvěch [-] , P. Kuba [-] , R. Peterka [-] (87. T. Hlavín [-] ) - J. Císař [-] , V. Jelínek [-] - P. Krušina [-] , M. Obyt [-] (65. V. Tater [-] ) , J. Becher [-]

ŽK: 47. J. Blahout , 51. M. Sedláček , 68. P. Samohejl - 35. M. Huleš , 51. R. Peterka .
Hráči zápasu: J. Čech , P. Samohejl , O. Málek .
Místo: Vimperk. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Votava Pavel - ČMUCHA Karel, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.