Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 14:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany si v Lažišti otevřely střelnici!


Branky


32. P. Brzobohatý (p.) , 84. P. Holub - 4. J. Volmut , 18. J. Volmut , 30. J. Varyš , 46. J. Varyš , 51. J. Volmut , 60. D. Bečvář , 66. J. Volmut , 77. K. Kukla
0

Rovnou deset branek bylo k vidění v duelu mezi domácím Lažištěm a hosty z Vodňan. Bohužel pro domácí, skončila většina v jejich síti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté od začátku jednoznačně lepší...

Hostující Vodňany byly určitě favoritem zápasu, málokdo ale asi čekal až takovou nadvládu, jakou hosté předvedli. Hned ve 4. minutě utkání otevřel skóre Volmut a poslal hostující celek do vedení, 0:1 pro hosty. V 18. minutě tentýž hráč překonal domácího brankáře Bauera podruhé a hosté rázem odskočili na rozdíl dvou branek, 0:2 pro hosty. To však ze strany hostů v prvním poločase ještě nebylo vše. Ve 30. minutě nejspíše definitivně rozhodl zápas vodňanský Varyš, když se svým gólem zapsal rovněž mezi střelce, 0:3 pro hosty. Ve 32. minutě to vypadalo, že domácí se přeci jen nadechují k boji, když na 1:3 snižoval Brzobohatý. Šance Lažiště se zápasem něco udělat ještě vzrostly ve 37. minutě, kdy musel předčasně po červené kartě do sprch hostující Janda. V první půli už ale žádný další gól k vidění nebyl a na ukazateli skóre zůstal o poločasové přestávce svítit stav 1:3.

Gólové hody pokračovaly...

Nástup hostů do druhého poločasu jasně naznačil, že i přes početní nevýhodu nehodlají o své vedení přijít, právě naopak. Okamžitě v první minutě zaznamenal svou druhou, a celkově čtvrtou branku Vodňan, Varyš, 1:4 pro hosty. Zanedlouho to vypadalo, že zápas se mění v minisouboj dvou vodňanských kanonýrů, a sice Varyše a Volmuta. V 51. minutě dosáhl druhý jmenovaný hattricku, když zvyšoval už na 1:5 z pohledu hostů. Nadvládu těchto dvou střelců narušil v 60. minutě vodňanský Bečvář, který překonal brankáře domácích už po šesté, 1:6 pro hosty. Volmut však stále neměl dost a v 66. minutě zvyšoval na 1:7 pro hosty, to už se dalo hovořit o jasném debaklu. Hosté však stále neměli se svým soupeřem slitování a v 77. minutě utkání přidal osmou branku Kukla, 1:8 pro hosty. Tečku za kanonádou nakonec udělal domácí Holub, který už jen výsledek kosmeticky upravil na konečných 2:8. Uvidíme, zda si Vodňany nechaly nějaký střelný prach i na příští víkend, kdy se jim do cesty postaví nebezpečné Bernartice.



Ohlasy k zápasu


FK Lažiště
Pavel Hodina (trenér): Z naší strany to dnes nemělo s fotbalem nic společného. Myslím, že Vodňany nebyli nijak nadprůměrný tým, ale my jsme jim našimi chybami nabídli všechny góly, takže jim stačil průměrný výkon a pohyb. My jsme opravdu dělali chybu za chybou a ukázalo se, že na 1. A třídu v tomto stavu nemáme.

FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): Dnešní zápas nám docela vyšel, škoda, že nám tam něco nepadlo, také minulý týden, ale dnes to byla jednoznačná záležitost. Od začátku utkání jsme kontrolovali hru a dostali jsme se do vedení 3:0. Poté soupeř snížil z pokutového kopu na 3:1. Od 37. minuty jsme hráli v deseti, ale i tak jsme ani ve druhém poločase soupeře k ničemu nepustili a hned v úvodu jsme rozhodli, když jsme vstřelili další dvě branky. I v početní nevýhodě jsme dobře kombinovali a byli jsme lepší. V průběhu utkání nastoupili i tři dorostenci a hra pořád pokračovala ve stejném duchu.



Sestavy


FK Lažiště
S. Bauer [-] - L. Žák [-] (66. J. Šulc [-] ) , J. Macek [-] , S. Vávra [-] , P. Holub [-] - L. Kubát [-] , J. Mocek [-] (37. J. Brabec [-] ) , J. Hrbek [-] (56. M. Jedlička [-] ) , R. Vojta [-] , J. Albert [-] - P. Brzobohatý [-] (61. J. Turek [-] )

FK Vodňany
J. Budín [-] - M. Hojdekr [-] , J. Varyš [-] (76. J. Mráz [-] ) , O. Vítovec [-] (58. D. Bečvář [-] ) , J. Chalupský [-] , L. Malík [-] (73. F. Hubáček [-] ) , K. Kukla [-] , J. Volmut [-] , R. Veselý [-] , D. Janda [-] , J. Rauscher [-]

ŽK: 38. L. Kubát - 12. O. Vítovec , 28. D. Janda , 51. L. Malík , 86. J. Rauscher . ČK: 37. D. Janda .
Místo: Lažiště. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - KROUTL Vít, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.