3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany si doma poradily s Vimperkem


Branky


7. J. Rauscher , 22. J. Volmut , 78. J. Chalupský (p.) - 24. O. Málek
0

Na Vodňany nečekal v prvním zápase jara vůbec nic lehkého. Na svém hřišti přivítaly nepříjemný tým Vimperku. Domácí však nakonec potvrdili roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení, hosté snižovali...

Domácím se úvod zápasu opravdu povedl a hned v 7. minutě šli do vedení 1:0, když přímý kop Volmuta zhruba z poloviny hřiště hostující gólman pouze vyrazil před sebe na kopačky Rauschera, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Vimperští byli rychlou brankou zaskočeni a málem se jim to vymstilo. O pár minut později totiž proklouzl celkem hladce hostující obranou Varyš, jeho střelu brankář opět vyrazil a následná dorážka Veselého se jen těsně nevešla mezi tři tyče. V 17. minutě se pokusil hostujícího brankáře přímo z rohu lišácky překvapit Volmut, gólman Wagner však stihl včas zareagovat a míč vyrazil nad. Ve 22. minutě bylo s hosty znovu zle. Tentokrát vyslal Volmut po levé straně do úniku Bačeho, ten si poradil s obránci soupeře a znovu Volmutovi předložil gólovou přihrávku, která se neodmítá, 2:0 pro domácí. Ve 25. minutě se do útoku vydali i hosté a hned z toho byla branka na 2:1. Střelcem se stal hostující útočník Málek, který si poradil s domácím brankářem a skóroval do prázdné brány. Ve 41. minutě si po přímém kopu Volmuta hosté málem dali vlastní gól. Stejná situace se opakovala i po následném rohovém kopu a i tentokrát stáli při Vimpreku všichni svatí.

Domácí dohrávali v oslabení...

Po snížení hostů se hra více vyrovnala a ve stejném stylu začal i druhý poločas. V 52. minutě přišla rána pro domácí tým v podobě vyloučení Hojdekra, který na poslední chvíli za cenu faulu zastavil unikajícího hráče soupeře. Hosté dostali výhodu přímého kopu, ale Vondrášek z dobré střelecké pozice trefil pouze zeď. Bylo patrné, že hosté se snaží o vyrovnání, ale k pořádnému zakončení je domácí nehodlali pustit. Navíc v 77. minutě se dopustil jeden z hostujících hráčů faulu ve vlastní šestnáctce, rozhodčí neváhal a nařídil pokutový kop. Ten bez problémů proměnil Chalupský a dodat tak klid na kopačky domácích, 3:1. Hosté mohli v 85. minutě snížit na rozdíl jedné branky, ale proti byl brankář Budín, který jejich vyloženou šanci zlikvidoval. To samé platí i pro nebezpečnou střelu ze samého závěru utkání.



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): Dnes nás čekal hodně těžký soupeř, se kterým jsem za mé působení ve Vodňanech ještě nevyhrál a bilance jedné remízy a dvou proher tomu nasvědčovala. Do utkání jsme vstoupili dobře a po 20. minutách jsme vedli 2:0. V tu chvíli jsme byli jednoznačně lepší a v utkání jsme tahali za delší provaz. Soupeř z ojedinělé akce snížil a hra se vyrovnala. Utkání jsme dohrávali o jednoho hráče méně, po vyloučení Hojdekra. Závěr utkání jsme zvládli a zaslouženě jsme získali tři body.




Sestavy


FK Vodňany
J. Budín [-] - J. Varyš [-] (89. M. Kvapil [-] ) , D. Bečvář [-] (65. O. Vítovec [-] ) , J. Chalupský [-] , L. Malík [-] (86. F. Hubáček [-] ) , K. Kukla [-] , J. Volmut [-] , R. Veselý [-] , J. Bače [-] (90. M. Kašpar [-] ) , J. Rauscher [-] , M. Hojdekr [-]

TJ Šumavan Vimperk
P. Wagner [-] - J. Blahout [-] , J. Čech [-] (73. R. Podskalský [-] ) , J. Pospíchal [-] (71. V. Pankratz [-] ) , J. Děd [-] (80. J. Bláha [-] ) , O. Málek [-] , J. Pešek [-] (46. J. Psutka [-] ) , P. Samohejl [-] , P. Vondrášek [-] , M. Šíp [-] , R. Ketzer [-]

ŽK: 62. J. Pospíchal , 69. J. Blahout , 77. J. Děd . ČK: 54. M. Hojdekr .
Hráči zápasu: J. Volmut .
Místo: Vodňany. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Crkva Robert - VÍTEK Miroslav, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.