0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 14:00

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězství Blatné rozhodla branka Šilhavého


Branky


0

V prvním jarním mistráku zavítali fotbalisté ambiciózní Blatné na půdu Lažiště. Hrála se poměrně vyrovnaná partie, ze které vyšli nakonec šťastnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blatná se ujala vedení v závěru první půle...

Blatná disponuje poměrně mladým týmem, který se vyznačuje kvalitní kombinační hrou a zásluhou to se také nachází na předních příčkách tabulky. Naproti tomu Lažiště trápí úzký hráčský kádr a tým bojuje v sestupových vodách. Proti Blatné je tedy nečekalo rozhodně nic lehkého, ale domácí ukázali, že umí zabojovat. Od úvodních minut bylo patrné, že Lažiště chce spoléhat především na kvalitní zajištěnou obranu a případné rychlé brejky, čehož se domácí drželi. Držení míče hovořilo jasně ve prospěch hostů z Blatné, těm se však nedařilo přes kompaktní obranu Lažiště prosadit. Na druhé straně dělal problémy obráncům Blatné především Brzobohatý. Deset minut před koncem prvního poločasu se hosté přeci jen ke gólovému zakončení propracovali, když míč do odkryté branky doklepl Václav Šilhavý a poslal tak svůj tým do jednobrankového vedení, které vydrželo až do poločasové přestávky.

Domácím se vyrovnat nepodařilo...

Do druhé pětačtyřicetiminutovky vstoupili domácí se snahou o vyrovnání, což bylo patrné na větším otevření jejich hry směrem dopředu. Blatná hrozila především z rychlých brejků, ale žádný z nich se jim v další gól přetavit nepodařilo. Ale i domácí se o vyrovnání snažili marně a brankář Jaroslav Chlanda tak stále zůstával nepokořen. A nepokořen nakonec zůstal i po zbytek zápasu a i díky jeho výkonu mohla tedy Blatná po závěrečném hvizdu hlavního arbitra slavit tříbodový zisk.



Ohlasy k zápasu


FK Lažiště
Pavel Hodina (trenér): Musím přiznat, že před utkáním jsem se trochu bál, protože je známo, že blatná má výborný, mladý tým, což se také potvrdilo. Nás navíc ještě stále trápí zranění některých hráčů. Do zápasu jsme šli s taktikou, že budeme spoléhat hlavně na kvalitní obranu a necháme blatnou hrát, jelikož jsme předpokládali, že pak budou mít problém, dostat se do zakončení, to se také potvrdilo. Držení míče bylo jasně ve prospěch blatné, ale bez výrazných šancí. Z naší strany zlobil obranu soupeře především Brzobohatý. Naneštěstí pro nás jsme v závěru poločasu inkasovali, když blatenští dokázali doklepnout míč do sítě. Ve druhé půli jsme hru více otevřeli a ta se tak vyrovnala. Blatná hrozila především z rychlých brejků, ale žádný se jim nepodařilo využít. Nám v závěru zápasu už docházely síly a možná i proto zůstal výsledek 0:1. Tenhle výsledek bych před utkáním možná bral, protože jsem se bál většího přídělu, s tím jaká pověst blatnou předchází, ale z hlediska průběhu utkání, mě teď mrzí, že se nám nepodařilo uhrát výsledek lepší.




Sestavy


FK Lažiště
R. Suchý [-] - J. Macek [-] , S. Vávra [-] , L. Žák [-] , P. Holub [-] - J. Hrbek [-] , J. Albert [-] , R. Vojta [-] , L. Kubát [-] - P. Brzobohatý [-] , J. Brabec [-] -

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - L. Motyka [-] , M. Mišiak [-] , J. Viták [-] , M. Kůst [-] , D. Kallmünzer [-] , P. Stulík [-] , P. Čadek [-] , M. Petrášek [-] , O. Křivanec [-] , V. Šilhavý [-]

ŽK: 44. J. Macek , 89. R. Suchý - 88. M. Kůst , 89. V. Šilhavý .
Hráči zápasu: S. Vávra , P. Brzobohatý .
Místo: Lažiště. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - MRÁZ Roman, PLAČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.