0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín ukončil podzim jak jinak, než vítězstvím


Branky


0

Svou spanilou jízdu podzimní částí sezóny zakončil Protivín vítězstvím na půdě Sezimáku. Nyní může být zvědaví, zda na svou skvělou formu dokáže navázat i na jaře.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Protivín strhl vedení na svou stranu...

Jarní předehrávka proti sobě svedla dva týmy, které v podzimní části sezóny předváděli pohledný, útočný fotbal, plný šancí a gólů. Rozdíl mezi nimi je však v tom, že vedoucí celek tabulky Protivín nepoznal ve čtrnácti zápasech ani jednou hořkost porážky a pouze jednou remizoval s Mirovicemi. Naproti tomu fotbalistům Sezimáku se nedařilo korunovat svou pěknou hru, kterou určitě potěšili oko nejednoho náročného fotbalového fanouška, góly. Navíc je od úvodních zápasů sezóny trápila řada zranění, a i to je důvod jejich současného postavení v tabulce. Jak již bylo řečeno, i tentokrát se v Sezimáku hrál pohledný fotbal a v určitých pasážích zápasu se zdálo, že domácí mají nad svým soupeřem i mírně navrch. Ale v řadách Protivínské mašiny zaúřadovala zkušenost v podobě Jana Moravce, který poslal svůj tým v 27. minutě do vedení. To si nakonec hosté pohlídali až do poločasové přestávky.

Hosté svou výhru pečetili druhou brankou...

Druhá pětačtyřicetiminutovka se odehrávala ve stejném duchu jako dějství první. Hrála se celkem vyrovnaná partie, ve které se určitě domácí svého soupeře nebáli, což bylo z jejich kvalitního herního projevu dobře patrné. Hosté z Protivína sázeli na jistotu a trpělivě kontrolovali své jednobrankové vedení, které získali v prvním poločase. To se jim nakonec vyplatilo a v 67. minutě utkání se dočkali pojistky v podobě druhého gólu do sítě Sezimáku. Gólmana Bártu překonal prozatímní nejlepší střelec soutěže Jaromír Vorel. Vzhledem k tomu, že ve zbývajících minutách už žádná další branka ani na jedné straně nepadla, uzavřel tak skóre utkání a zároveň i stylově své podzimní střelecké konto, které má hodnotu sedmnácti branek. Protivín tedy ukončil podzim tak, jak ho začal, tedy vítězně. Domácím borcům ze Sezimáku nezbývá než popřát kvalitní zimní přípravu a v jarní části pokud možno co nejméně zranění, jelikož s předváděnou hrou určitě patří do vyšších pater tabulky.



Ohlasy k zápasu



FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Potvrdilo se, že Sezimoústečtí doma hrát umí. V některých úsecích zápasu byli lepší než my, ale jinak si myslím, že jsme podali dobrý a zodpovědný výkon, po dlouhé době i s čistým kontem. Domácí bych ale za hru určitě pochválil, na to, že mají problémy se sestavou, hráli celkem pohledný fotbal. Naštěstí pro nás máme v týmu osobnosti, které se dokážou v důležitých chvílích prosadit. Proto jsme opět neprohráli a završili úžasný podzim třináctým vítězstvím.



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
R. Bárta [-] (46. Z. Sedloň [-] ) - P. Sazma [-] - P. Vilímek [-] , J. Bartáček [-] (86. M. Novotný [-] ) , A. Olah [-] , D. Hladík [-] (70. M. Doubek [-] ) , V. Brůžek [-] - D. Šmíd [-] , A. Kutner [-] , J. Škarda [-] , P. Nikl [-] (73. A. Němec [-] )

FK Protivín
M. Hanus [-] - L. Ruczkowski [-] , L. Hála [-] , J. Mikulenka [-] , J. Vojík [-] (82. M. Fiala [-] ) - O. Prášil [-] , L. Veselý [-] (86. M. Bartuška [-] ) , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] - J. Moravec [-] (73. P. Bartuška [-] ) , J. Vorel [-] (90. A. Kubička [-] )

ŽK: 81. A. Kutner , 90. J. Škarda - 43. R. Vojta , 80. L. Hála , 86. L. Veselý .
Hráči zápasu: J. Moravec , J. Vorel , L. Hála , L. Ruczkowski .
Místo: Sokol S. Ústí. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šimšík Jan - Kroutl Vít, Řehoř Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.