1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov a Vimperk si body rozdělili


Branky


0

V předehrávce jara zavítal Vimperk na chýnovské hřiště. Zápas se lépe vyvíjel pro domácí, kteří šli do jednobrankového vedení, to však zvládli hosté smazat.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chýnov v minulém kole podlehl Blatné, naproti tomu Vimperk si poradil s Osekem. I díky postavení v tabulce tedy do zápasu jako mírný favorit vstupovali hosté. Avšak v prvním poločase se hrála celkem vyrovnaná partie a ani jeden z týmů se nechtěl dopustit zbytečné chyby, po které by musel dohánět nějaké to gólové manko. Diváci, kteří čekali utkání plné šancí a gólů si na své asi nepřišli. V první pětačtyřicetiminutovce se žádná gólová přestřelka nekonala a oba celky nakonec odcházely do šaten za nerozhodného stavu 0:0, jakým zápas začal. Mohli tedy vymýšlet, jak na svého soupeře vyzrát v poločase druhém.

Domácí šli do vedení...

Vstup do druhého poločasu vyšel domácím opravdu na jedničku. Hned ve druhé minutě je poslal svou brankou do vedení Ondřej Mládek a otevřel tak skóre zápasu. Tento náskok zvládli domácí uhlídat až do 74. minuty, kdy přišlo vyrovnání z kopačky vimperského Ondřeje Málka. Misky vah byly tedy znovu v rovnováze a diváci čekali, který z týmů dokáže v závěru utkání zvrátit vedení na svou stranu. To se však nakonec nepodařilo nikomu a po závěrečném hvizdu hlavního arbitra bral každý po bodu za remízu 1:1. Vimperk tedy přezimuje ve středu tabulky a Chýnov neklidných sestupových vodách. Uvidíme, jak se oba týmy přes zimu připraví na jarní část sezóny, která bude rozhodující.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - K. Zadražil [-] , R. Kučera [-] - V. Hruška [-] , V. Hruška [-] , J. Hruška [-] (46. O. Strnad [-] ) , M. Sedlatý [-] , F. Zadražil [-] , O. Mládek [-] , D. Štiller [-] (81. V. Zadražil [-] ) - J. Doubrava [-] (84. J. Basík [-] )

TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - J. Blahout [-] (46. J. Čech [-] ) - V. Pankratz [-] , J. Král [-] , J. Pospíchal [-] , O. Málek [-] , J. Pešek [-] , M. Tischler [-] , P. Vondrášek [-] (81. J. Psutka [-] ) , M. Šíp [-] - P. Samohejl [-]

ŽK: 41. R. Kučera - 70. V. Pankratz .
Hráči zápasu: O. Mládek - O. Málek .
Místo: Chýnov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - Crkva Robert, Ondřej Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.