3:1
(2:0)
60. T. Smékal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankovu se rozlučka s postupovou sezónou nepovedla


Branky


31. K. Novotný , 42. M. Veřtát , 80. T. Vakoč - 60. T. Smékal (p.)
0

Dvacet zápasů v řadě neporažený šampión krajského přeboru dorazil k poslednímu střetnutí soutěžního ročníku 2015/2016 do Dražic, které měly před sebou nadmíru složitou misi. K udržení se v KP potřebovaly porazit Jankov a ještě doufat v zaváhání Plané nad Lužnicí v Rudolfově. První úkol splnily, přestože nebyly lepším týmem, avšak Jankov předčily v efektivním proměňování šancí. Bohužel pro tým Miloše Veselého to bylo málo, jelikož Planá na "Perštátě" zvítězila a Dražice tím poslala o soutěž níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jankov do Dražic nepřijel v ideálním rozpoložení. Po dvou domácích remízách nebyli k poslednímu duelu sezóny k dispozici někteří hráči, a tak se premiéry v základní sestavě dočkal například mladý Matěj Maurer. Kdo hostům nechyběl, tak to byli jejich fanoušci, kteří se i do dalekých Dražic vydali autobusem podpořit svůj tým v hojném počtu!

Hosté začali dobře, kombinovali a míč měli na svých kopačkách. Jenže ve finální fázi nepřipomínali tým z čela tabulky a Jakuba Cimburka v domácí brance nechávali dlouho klidným. Naopak Jiří Šiller musel být v permanenci. V 9.minutě po dlouhém autovém vhazování zakončoval zblízka Karel Novotný, ale Šiller jeho pokus nohou vyrazil. Ve 13.minutě po centru Valáška hlavičkoval nebezpečně Marian Horka, míč však putoval o kousek vedle hostující branky. První vážnější ohrožení domácí branky přišlo z kopaček Davida Maršána, jenž se krásně z voleje opřel do střely, ta ale mířila zhruba metr nad. O tři minuty později přišla první tutovka Jankova. Po centru Zajíce měl vedoucí gól na noze Tomáš Smékal, ale ani on mezi tři tyče míč usměrnit nedokázal. Ve 26.minutě se znovu blýskl Jiří Šiller, který vychytal po rychlé akci Dražic Karla Novotného. Ve 31.minutě přišel Šebelka před vlastním pokutovým územím o balón, čehož přesnou střelou k tyči využil Karel Novotný k první brance utkání - 1:0. Následné minuty patřily hostům. V 37.minutě po hezké kombinaci Maurera, Rytíře a Pancíře pálil posledně jmenovaný a donutil Cimburka k prvnímu ostrému zákroku. Chvilku nato střílel nad domácí branku Matěj Maurer. V 39.minutě po akci Smékala měl vyrovnání na noze Martin Rytíř, ale poloprázdnou branku trefit nedokázal. Trest na tristní koncovku Jankova na sebe nenechal dlouho čekat. Ve 43.minutě ledabylého bránění využil Martin Veřtát k druhému gólu Dražic - 2:0.

 

O poločasové pauze přišla na řadu důrazná řeč trenéra Ivo Čecha ke svým svěřencům a po příchodu do druhého poločasu to bylo znát. Hosté zařadili vyšší rychlostní stupeň a na hřišti dominovali. Hrálo se v podstatě na jednu branku. Snížení přišlo v 62.minutě, kdy byl v pokutovém území faulován Tomáš Smékala následnou penaltu sám proměnil - 2:1. O tři minuty později po Bočkově rohu hlavičkoval mimo Martin Řezníček. O vyrovnání se pokoušel dalším poměrně hezkým, avšak opět nepřesným pokusem František Lošek. Jak trefovat zařízení ukázal všem přítomným Tomáš Vakoč, který v 80.minutě poslal míč z přímého kopu přesně do šibenice a postaral se o první jarní prohru Jankova. Ten sice ještě po Šebelkově standartce orazítkoval břevno domácí branky, na body ale v Dražicích nedosáhl. I přes tuto prohru mohou sezónu v Jankově hodnotit velice kladně!

Zdroj: skjankov.cz



Sestavy


TJ Dražice
J. Cimburek [-] - R. Fořt [-] - T. Bareš [-] (86. M. Novák [-] ) - R. Vačlena [-] (72. J. Kromka [-] ) , D. Smutný [-] , M. Veřtát [-] (82. M. Baka [-] ) , R. Valášek [-] , M. Horka [-] , P. Novotný [-] (88. J. Stuchlík [-] ) , T. Vakoč [-] , K. Novotný [-]

SK Jankov
J. Šiller [-] (46. M. Boček [-] ) - V. Jirkovský [-] , M. Řezníček [-] , M. Popelka [-] , J. Zajíc [-] - M. Maurer [-] (61. F. Lošek [-] ) , M. Rytíř [-] (46. J. Komárek [-] ) , D. Maršán [-] , M. Pancíř [-] - J. Šebelka [-] , T. Smékal [-] -

ŽK: 7. T. Smékal , 85. M. Pancíř .
Místo: Dražice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Eibl Lukáš - KRAUSKOPF Jiří, KROUTL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.