2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice potřebovaly vyhrát a to se jim také povedlo


Branky


0

Dražice potřebovaly nutně získat tři body, které se jim nakonec povedlo vybojovat. Těsným rozdílem porazilyrezervu Písku a záchranu tak mají ve svých rukou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Písek minulý týden prohrál doma s postupujícím Jankovem a do Dražic jel jednoznačně s cílem bodovat. Vždyť i trenér Benhák pěl po utkání s Jankovem slova chvály na své svěřence.

"Gratuluji soupeři k vítězství a postupu do divize. Jankov se předvedl ve velmi dobrém světle, určitě to byl nejkvalitnější tým, se kterým jsme se potkali v jarní části přeboru. Především v prvním poločase hosté ukázali svoji kvalitu, velmi dobře kombinovali, přechod do útoku měli týmový, hráči se drželi blízko sebe, byli hodně nebezpeční. Pro nás je obrovská škoda v tom, že jsme neproměnili čtyři gólové příležitosti. V prvním poločase trefil Honza Zušťák břevno soupeřovy branky, ve druhé polovině utkání se tým, který postupuje do divize, převážně jen bránil, takže vidím v našem mužstvu dobrou budoucnost. Kluci odehráli dobrý zápas, bohužel se nedokázali prosadit. Je velká škoda, že jsme nezískali alespoň jeden bod." Prohlásil lodivod rezervy Písku.

Dražice se v tomto utkání mohli spolehnout i na svého nejzkušenějšího útočníka Kromku, který v Dačicích odehrál jen prvních dvacet minut a musel být odvezen sanitkou. Poraněné lopatky ho do utkání sice pustily, ale utkání nedohrál. Do zápasu s Dražicemi nevstoupili hosté nejlépe. V 19. minutě se hlavou prosadil Smutný. Hosté dokázali odpovědět těsně před koncem poločasu Buchtelem.

 

 

Dražice rozhodly na začátku poločasu

Na začátku druhé půle se z dálky prosadil Stuchlík a v konečném dělení to znamenalo tři body pro domácí tým, který si tak udržel šanci na záchranu. 



Sestavy


TJ Dražice
J. Cimburek [-] - R. Fořt [-] - T. Bareš [-] - D. Smutný [-] (53. I. Kloc [-] ) , M. Horka [-] , L. Stuchlík [-] , O. Kos [-] (75. M. Kolář [-] ) , P. Novotný [-] , J. Kromka [-] (69. M. Veřtát [-] ) , T. Vakoč [-] , K. Novotný [-] (88. J. Adam [-] )

FC Písek B
J. Jevčák [-] - D. Pichlík [-] , M. Novotný [-] , P. Novotný [-] - M. Štětina [-] , D. Růžička [-] (53. P. Velek [-] ) , L. Zborník [-] , R. Kočí [-] , P. Listopad [-] , M. Hájek [-] - D. Buchtele [-] (53. D. Uhlík [-] )

ŽK: 21. R. Kočí , 56. P. Listopad , 56. D. Pichlík , 62. M. Hájek .
Místo: Dražice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Krčín Jan - TUPÝ Petr, MACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.