1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav těsně vyhrála, Čimelice mají záchranářské starosti


Branky


0

Čimelice ztratily ke konci soutěže dech a budou mít do posledního kola starosti se záchranou. Soběslav vyhrála zcela zaslouženě a jasně potvrdila roli favorita. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Soběslav stále živí naději na druhé místo, které se po prvních kolech jarní části zdálo být ztracené. Do Soběslavi přijel tým Čimelic, kterým naopak úvod do jarní části vyšel, ale v posledních kolech se potýkají se zhoršující se formou a stáhl se opět mezi týmy ohrožené sestupem.

Domácí se v tomto utkání museli obejít bez svého kapitána Jana Boháče, který měl ošklivou autonehodu a leží v nemocnici. Tímto mu za celou redakci fotbalunas.cz přejeme brzké uzdravení a návrat na fotbalové trávníky.

Kapitánskou pásku si tedy na ruku oblékl Michal Hromada.

Domácí byli od úvodních minut aktivnější, ale nedařilo se jim proměnit šance. Zejména Martin Dvořák měl na noze dvě gólovky, se kterými si v jiných zápasech hravě poradí, tentokrát mu to ale nevycházelo.

První poločas skončil bezbrankovou remízou, což Soběslavi viditelně nevyhovovalo. 

Dobrý start Soběslavi rozhodl zápas

Po pár minutách ve druhém poločase se zasekávačkou uvolnil Tomáš Mazouch a přízemní střelou prostřelil brankáře Lepiče.

Ve druhé půli se do dvou slibných šancí dostal také Karel Polišenský, ale ani on neměl nejlépe seřízená měřidla. 

 

Soběslav jede příští víkend na půdu Sedlic. Půjde tedy o velice důležitý zápas pro oba celky. Domácí musí vyhrát, aby drželi v rukou záchranu, hosté by se rádi dostali na druhé místo, které je vzdálené jen dva body.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Martin Dvořák (hráč): V utkání jsme se museli obejít bez Honzy Boháče, což byl velký zásah do sestavy. Celkově se mě osobně utkání hodnotí těžko, protože jsem měl šancí na tři zápasy a nedařilo se mi v zakončení. Musím doufat, že jsem si to teď vybral a ve zbytku soutěže střeleckou smůlu ještě protrhnu. Za výhru jsme ale rádi a do dalších kol jdeme s tím, že zaútočíme na druhé místo Katovic.




Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - K. Chotovinský [-] , D. Maršík [-] (62. J. Peltán [-] ) , L. Podráský [-] , M. Hromada [-] - P. Janoušek [-] , T. Mazouch [-] , M. Mazouch [-] , V. Žalda [-] - J. Šmídmajer [-] (46. K. Polišenský [-] ) , M. Dvořák [-] (70. J. Bosnyak [-] )

SK SIKO Čimelice
J. Lepič [-] - M. Němec [-] , K. Řezáč [-] , Z. Pšenička [-] - M. Němec [-] , F. Šťastný [-] (46. V. Mastný [-] ) , M. Nekl [-] , L. Hlavín [-] (62. J. Petráš [-] ) , P. Pávec [-] - F. Čadek [-] (62. J. Převrátil [-] ) , T. Rambous [-]

ŽK: 87. L. Podráský , 88. J. Peltán - 66. M. Němec .
Místo: Soběslav. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PETERKA Marek - MACKO Pavel, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.