R. Fořt 53.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice další výhrou sahají po záchraně


Branky


53. R. Fořt
0

Dražice už byly prakticky odepsané, ale rázem se dostaly z role sestupujícího. Dražice vyhrály poslední tři domácí zápasy a ze skoro beznadějné situace jsou pryč. Za sebou nyní mají čtyři týmy, včetně Sedlic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná hra provázela celý první poločas

Asi nejdůležitější souboj celého kola nabídlo utkání mezi Dražicemi a Sedlicí. Oba týmy se nacházely před tímto kolem na místech, které ani zdaleka nezaručují setrvání v soutěži. Sedlice jsou nejhorším týmem v jarní části soutěže. Dražice se v posledních kolech výsledkově chytly a sbírají tolik důležité body.

Jak rádi by fanoušci domácího týmu viděli své hráče opět hrát uvolněně a na čele tabulky. Tyto zlaté časy dražické kopané jsou pryč a příchozí lidé si museli zvyknout na nový scénář zápasů. Nastolený trend nakopávaných míčů a neatraktivní hry byl vidět i tentokrát. Od úvodních minut se hrálo přesně dle dříve zmíněných not a jednoznačně se ukazovalo, že nejdůležitějším faktorem u obou celků hrají momentálně body, ať je klidně hra mizerná.

V bráně hostujícího celku se po dlouhých šesti týdnech objevil brankář Vančát, který pykal za červenou kartu. Navrátilec přišel ve správný čas, neboť nebýt jeho, byl by na lavičce náhradníků pouze trenér Slabý. Sedlice se netrápí jen výsledky, ale celkovou atmosférou v týmu. Sokol má v celé jarní části problémy složit dohromady jedenáctku hráčů, natož borce na střídání.

V prvním poločase stojí za zmínku snad jen Stuchlíkovo břevno, jinak se nic zásadního nedělo a utkání rozhodně nepatřilo k pohledným.

Rychlý gól Fořta rozhodl

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí hráči. V 54. minutě se dokázal ve vápně nejlépe orientovat Fořt, jenž vstřelil jedinou branku utkání.

Hosté se poté pokoušeli o vyrovnání, ale střely z dálky Cimburka příliš nevylekaly.

Dražice dokázali vyhrát další domácí zápas a po dlouhých měsících se dostaly nad sestupovou linii, kterou nebudou chtít ztratit ani příští týden proti Dačicím, kde je čeká velice důležité střetnutí.

 

Sedlice se doma utkají s Prachaticemi, které však poslední dvě kola vyhrály a to právě s týmy, kterým o body jde nejvíce. 



Sestavy


TJ Dražice
J. Cimburek [-] - R. Fořt [-] - T. Bareš [-] - L. Stuchlík [-] , O. Kos [-] , P. Novotný [-] (81. M. Veřtát [-] ) , R. Valášek [-] , J. Kromka [-] (90. J. Adam [-] ) , M. Horka [-] , T. Vakoč [-] , K. Novotný [-] (88. D. Smutný [-] )

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - J. Obleser [-] , J. Čabrádek [-] , M. Čapek [-] - V. Šrámek [-] , D. Dumský [-] , J. Němec [-] , F. Chytka [-] - D. Ludvík [-] , Z. Mikeš [-] , M. Škulina [-] -

ŽK: 64. O. Kos , 68. K. Novotný , 86. T. Vakoč , 90. M. Horka - 23. J. Obleser , 88. J. Němec .
Místo: Dražice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - EIBL Lukáš, KRAUSKOPF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.