M. Repa 48.
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek dokázal bodovat v derby s Katovicemi


Branky


48. M. Repa - 60. M. Kroupa
0

Suverenita Katovic z podzimní části se v jarních měsících naprosto rozplynula. Katovice opět ztratily body a to tentokrát s Osekem, který je naopak na jaře skvělý. Vzhledem k výhře Soběslavi mají katovičtí hráči náskok už poihých čtyř bodů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oťukávání v prvním poločase

Katovice byly opět v roli favorita, ale po pár nevydařených zápasech na tým trenéra Malého lehla deka nejen výkonnostní, ale také výsledková, která znamená, že podzimní lídr ztrácí propastných osm bodů na Jankov, který má navíc zápas k dobru.

Na stadion do Katovic přišla opět návštěva přesahující tři stovky diváků. Derby se tedy hrálo za skvělé atmosféry. Od úvodních minut bylo znát, že domácí tři bod získat chtějí a potřebují je. Katovice drželi míč na svých kopačkách a Osek se tradičně pokoušel o dlouhé nákopy na důrazné útočníky Mrkvičku a Uhera.

Tlak domácích byl však spíše sporadický, jelikož k ohrožení branky příliš nedocházelo. Hosté se, jak již bylo řečeno, soustředili na zabezpečenou obranu a vyráželi k nebezpečným protiútokům. Díky tomu se dostali i do největší šance prvního poločasu, ale Uher svůj patnáctý gól v sezóně vstřelit nedokázal, i přesto, že byl opravdu velmi blízko.

 

Nerozhodlo se ani ve druhé části

Scénář hry druhého poločasu se příliš nezměnil. Katovice viditelně dělali vše proto, aby se konečně trefili a to se jim také povedlo. Michal Repa zamířil přesně k tyči a poslal svůj tým do vedení. Ovšem místo pokračování tlaku a touze navýšení náskoku nechali domácí hosty hrát a to se jim po chvíli taktéž vymstilo.

V 65. minutě stoper Carda zakončoval, jeho hlavičku tečoval Kroupa a míč zapadl do sítě. Osek se dočkal vytouženého vyrovnání. Skóre se až do závěrečného hvizdu nezměnilo a Katovice tak opět ztratily body a ty tentokrát už s největší pravděpodobností znamenají konec nadějí na postup do divize. Navíc se tenčí i náskok na třetí Soběslav, která momentálně ztrácí už pouze čtyři body, což se dá dohnat v posledních čtyřech kolech.

 

Katovice příští týden zajíždí do Želče, kde vyhrávat není lehké. Osek se objeví na hřišti dosud doma neporaženého Rudolfova. 



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek (hráč): Bylo to derby podobné tomu na podzim. Opět hodně tvrdé, k čemuž přispěl i mladý rozhodčí Reisner, který pouštěl zákroky daleko za hranou faulů. My jsme měli navrch celý první poločas a začátek druhého, kdy se prosadil Repa po kombinaci s Náhlíkem. Pak převzal otěže Osek a podařilo se mu vyrovnat po rohu, který vznikl po neodpískaném faulu na Krejsu. Ale vymlouvat se na tento okamžik nechci, remíza je řekl bych spravedlivá a odpovídá dění na hřišti. Měli jsme si vytvořit náskok v první půli, kdy se nám dařilo po stranách, ale nedokázali jsme velké množství centrů proměnit. Naopak Uher měl dvě tutovky z brejků. V druhém poločase jsme útočili spíše středem, ale bez větších úspěchů. Řekl bych, že celé jaro doplácíme na absence útočných hráčů. Teď hráli v útoku Náhlík s Krejsou, kteří podali dobrý výkon, ale nejsou to klasičtí útočníci. Na podzim hráli stabilně nejlepší střelci týmu Hovorka se Zoubkem a byli sehraní. Ale dávají se postupně do kupy, závěr soutěže snad odehrajeme v plném složení. Cílem je udržet druhé místo a uhrát dobrý výsledek v Jankově.

TJ Osek
Martin Carda (hráč): Derby slibovalo plné nasazení obou mužstev a boj o každý balón. Od začátku zápasu měli opticky navrch domácí, ale do první tutové šance jsme se dostali my, kdy jsme bohužel netrefili prázdnou bránu. První poločas jsme tedy vyhráli na ložené šance my, i když balón drželi spíše domácí hráči. Na začátku druhé půle jsme inkasovali, ale brzy jsme se vzchopili a začali domácí přehrávat. Zhruba od 60. minuty jsme domácí do žádné vážnější šance nepustili a bohužel jsme neproměnili další vyložené šance. Před začátkem zápasu bych bod bral, ale po zápase jsem byl trošku zklamaný, protože si myslím, že jsme k vítězství byli o kousek blíž my.



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] , T. Hajdušek [-] , P. Krejsa [-] , L. Černý [-] , L. Horejš [-] - J. Miklas [-] (79. F. Funda [-] ) , K. Cibulka [-] (88. O. Koutský [-] ) , M. Repa [-] , P. Rejšek [-] (71. P. Hovorka [-] ) , R. Náhlík [-] (68. J. Krýsl [-] ) -

TJ Osek
T. Hřebejk [-] - M. Krejčí [-] , M. Carda [-] , J. Hoch [-] (68. K. Maroušek [-] ) - S. Hosnedl [-] , L. Blažečka [-] , J. Schánělec [-] - V. Uher [-] , M. Kroupa [-] - V. Mrkvička [-] , J. Baloušek [-]

ŽK: 35. P. Krejsa , 35. M. Repa , 62. P. Vosecký , 62. K. Cibulka , 67. T. Hajdušek , 84. P. Hovorka - 28. M. Krejčí , 86. J. Schánělec , 91. V. Mrkvička , 91. M. Carda .
Místo: Katovice. Počet diváků: 310. Rozhodčí: Reisner Jiří - VICAN Miroslav, DUNOVSKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.