3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 13:15

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek překvapil Katovice a vyhrál


Branky


0

Mladíci písecké rezervy neprožívají nejvydařenější jaro, přesto se proti druhému týmu krajské tabulky dokázali semknout a vyhrát. Katovice se nyní budou více strachovat o udržení druhého místa, neboť v souboji o titul ztrácí již devět bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Pokusit se porazit druhý celek tabulky. Takový byl cíl rezervy Písku v sobotním utkání pětadvacátého kola Ondrášovka krajského přeboru. K Otavě přijel tým Katovic, který byl dlouhou dobu lídrem nejvyšší krajské soutěže. Hosté byli velice blízko k vítězství, jenomže v samém závěru střetnutí polevili v koncentraci a domácí útočník Pavel Keclík je dvěma góly za to potrestal. Tři body nakonec zůstaly v Písku.

Z kádru třetiligového A-týmu vyběhl na hřiště jediný fotbalista, a to Miroslav Grobár, jinak se musel trenér píseckého béčka Dušan Benák spolehnout jen na svoje hráče. A ti vstoupili do zápasu velice aktivně, měli častěji míč na svých kopačkách než jejich soupeř a již v 8. min. šli do vedení brankou Miroslava Grobára - 1:0. Jenomže ve 34. min. srovnal Michal Repa na 1:1 a začínalo se znovu. Do přestávky se už skóre nezměnilo.

 

Dobrý závěr Písku rozhodl o vítězi

Úvod druhé půle patřil hostům, hned ve 46. min. se prosadil David Zoubek a Katovice vedly 2:1. Stejně jako v úvodní polovině zápasu, i tentokrát oba týmy zahrávaly několik standardních situací, vytvořily si slibné příležitostí, ale góly z nich nepadly. Když už se zdálo, že si hosté odvezou domů vítězství, došlo k zásadnímu zvratu ve vývoji zápasu. V 87. min. srovnal vytáhlý domácí útočník Pavel Keclík na 2:2 a v 90. min. tentýž hráč vstřelil i vítězný gól - 3:2.

Zdroj: fcpisek.cz



Sestavy


FC Písek B
D. Přibyl [-] - P. Novotný [-] , D. Pichlík [-] - M. Štětina [-] , D. Šourek [-] , M. Hájek [-] , L. Zborník [-] , R. Kočí [-] , P. Listopad [-] - P. Keclík [-] - M. Grobár [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Krejsa [-] , T. Hajdušek [-] , L. Černý [-] , L. Blatský [-] - F. Funda [-] , K. Cibulka [-] , J. Miklas [-] , M. Repa [-] , R. Náhlík [-] - D. Zoubek [-]

ŽK: 20. R. Kočí , 45. P. Keclík - 22. F. Funda .
Místo: Písek. Rozhodčí: Vican Miroslav - REISNER Jiří, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.