FOTO: Jankov nezářil, ale na tři body opět dosáhl


Branky


0

Na prvním místě si tak drží šestibodový náskok...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankáře musel vystřídat hráč

Trenér hostujícího celku Jan Růžička měl k dispozici pouze dva náhradníky, navíc se musel obejít bez náhradního brankáře. A to byl záhy problém. Než ale musel hostující lodivod řešit tento nepříjemný problém, vystrašil Karel Řezáč centrem do tyče mladého Jana Komárka v domácí brance. Pak ale přišla 9.minuta a střet jankovského Smékala s gólmanem SIKA Michalem Fajfrlíkem, ze kterého si odnesl strážce čimelické branky dva vyražené zuby a lehký otřes mozku. Fajfrlík musel samozřejmě střídat a do branky musel někdo z hráčů. Volba padla na Václava Noska. Ten nemusel řešit nic závažného až do 24.minuty, kdy poslal centr do pokutového území Jan Šebelka a František Lošek jej hlavou poslal i přes Noskovu snahu do sítě - 1:0. Poté přišly dvě šance domácího Vojtěcha Bürgera. Ve 27.minutě po dalším centru Šebelky hlavičkoval doprostřed branky a připravil Noskovi první úspěšný zákrok, ve 32.minutě mu připravil balón do obrovské tutovky Lukáš Voráček, jenže jankovský hrdina z minulého týdne branku ze tří metrů vysoko přestřelil. V podstatě z protiútoku se hosté tlačili do své největší šance, když Martin Nekl krásně prostrčil mezi domácími zadáky míč na Václava Hegenbarta, ovšem proti tomu včasným vyběhnutím zakročil Jan Komárek a hostujícímu kapitánovi nedovolil gólové zakončení. Velmi podprůměrné střetnutí nevylepšil v závěru poločasu ani nepřesně střílející Radek Převrátil, tak ani ostrostřelec Tomáš Smékal, který sice dopravil balón do sítě, avšak po útočném faulu, a tak branka uznána nebyla.

 

 

Utrápená hra stačila ke třem bodům

Kdo se z přihlížejících diváků těšil, že po příchodu z kabin se hráči proberou k lepšímu výkonu, musel být zklamán. Náladu domácímu publiku nevylepšil po nejistém obranném zákroku Martina Němce v 48.minutě těsně vedle střílející Jan Šebelka. Jankov hrál opravdu špatně. Stereotypně, bez nápadu, s malým pohybem a velkou řadou nepřesností. A také si koledoval o trest, jelikož soupeř pochopil, že není zcela bez šance na bodový zisk. Ale jak už bylo řečeno, i Čimelice v minulosti předvedly lepší výkon a proti špatnému Jankovu si vypracovaly za druhý poločas pouze jednu vážnějští příležitost. Měl jí znovu kapitán Václav Hegenbart, jehož prudkou střelu však Komárek dokázal zneškodnit. Střelecky neuspěl ani domácí Honza Šebelka, který mířil po rychlém breaku Smékala zhruba metr vedle hostující branky. O vzkříšení domácích borců se pokoušeli skandováním jejich věrní příznivci, kteří pochopili, že dnes to není jejich den. A možná i díky nim přišlo v 74.minutě vysvobození v podobě druhého a rozhodujícího gólu. Po Bočkově centru se o něj postaral nekompromistním zakončením Vojtěch Bürger, jenž si vzpomněl na střelecké úspěchy z minulého kola - 2:0. Tato branka vlila na domácí kopačky více klidu. Závěrečné minuty už si jankovští hlídali a soupeři dovolili jen jedno zakončení. Z přímého kopu pálil Radek Převrátil, ale Honza Komárek si dalším dobrým zákrokem čisté konto vzít nenechal. 



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Tomáš Bürger (sekretář klubu): Poprvé na jaře se nedokázal prosadit nejlepší střelec soutěže Smékal, naštěstí ho zastoupila dvojice Lošek - Bürger. Nepředvedli jsme nikterak oslnivou hru, spíše to byl utrápený zápas, který však na body stačil.




Sestavy


SK Jankov
J. Komárek [-] - L. Fajtl [-] (43. M. Boček [-] ) , F. Lošek [-] , M. Řezníček [-] , J. Zajíc [-] - V. Bürger [-] , L. Voráček [-] , D. Maršán [-] , M. Pancíř [-] - J. Šebelka [-] (85. M. Rytíř [-] ) , T. Smékal [-] (87. M. Šulc [-] )

SK SIKO Čimelice
M. Fajfrlík [-] (13. F. Čadek [-] ) - M. Němec [-] , K. Řezáč [-] , M. Němec [-] , Z. Pšenička [-] - R. Převrátil [-] , M. Nekl [-] , T. Rambous [-] (46. J. Petráš [-] ) , V. Nosek [-] - V. Hegenbart [-] , P. Pávec [-]

ŽK: 8. T. Smékal , 45. V. Bürger , 45. L. Voráček , 52. F. Lošek - 45. F. Čadek , 50. M. Němec , 67. M. Nekl , 85. P. Pávec .
Místo: Jankov. Počet diváků: 188. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - KORANDA Tomáš, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.