2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice živí naději na záchranu


Branky


0

Dražicím se vydařil úvod utkání a to rozhodlo. Dražice doma získaly potřebné tři body a na jeden bod se dotáhly právě na Planou. Souboj o záchranu tak slibuje veliké drama. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup Dražic

Krajský přebor tento víkend čekal hodně důležitých zápasů a jedním z nich byl i souboj mezi Dražicemi a Planou, který nabídl důležitý duel v boji o záchranu. V jednoznačně lepší pozici se nacházela Planá, ale ta potřebovala uhrát minimálně bod, aby se na ně domácí nedotáhli.

Dražickým vyšel skvěle začátek zápasu, přesněji úvod druhé desetiminutovky, kdy se dokázali prosadit hned dvakrát ve sledu tří minut.

Nejprve se nejlépe ve skrumáži ve vápně orientoval Kromka, který se nakonec obtočil okolo obránce a pravačkou překonal brankáře. O tři minuty později se prosadil Dominik Smutný, který z dálky chtěl vyslat na bránu Plané střelu po zemi, ale míč nechtěně a velmi nešikovně tečoval jeden z bránících hráčů hostů a ten zaplul obloučkem do sítě.

 

Nuda ve druhé půli

Hosté byli průběhem první půle mírně zaskočeni a tak se očekával zlepšený výkon ve druhém poločase.

Ten ale nepřišel a Dražice si tak pohládali vedení 2:0 až do závěrečného hvizdu. Na Táborsku se hrál průměrný zápas bez šancí. Domácí si výhru zajistili svou bojovností. Nyní oba celky dělí pouze jeden bod a Planá si tak znatelně komplikuje záchranu v nejvyšší soutěži.

 

Dražice se na zlepšené výsledky bude chtít navázat zápasem v Čimelicích, které taky nejsou zcela zachráněny. Planá se bude muset co nejlépe připravit na důležitý zápas s posledními Prachaticemi. K tomu je ale potřeba i zlepšeného výkonu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak (hráč): Hrál se tragický zápas, který neměl s úrovní krajského přeboru nic společného. Co je ale nejhorší je fakt, že jsme byli ještě více tragičtí než domácí tým. Co na plat, že jsme většinu času drželi míč na svých kopačkách, když chybělo vážnější ohrožení brány. Dražice z minima daly dvě branky a tím vyhrály.



Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - R. Fořt [-] (51. O. Kos [-] ) - L. Stuchlík [-] , T. Bareš [-] - D. Smutný [-] (75. M. Veřtát [-] ) , P. Novotný [-] (85. J. Adam [-] ) , R. Valášek [-] , M. Horka [-] , J. Kromka [-] , K. Novotný [-] (90. J. Cimburek [-] ) , T. Vakoč [-]

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - D. Fořt [-] , R. Welzl [-] , M. Šahajda [-] , L. Sedláček [-] - M. Janovský [-] (37. T. Pösinger [-] ) , D. Havel [-] , J. Pospíchal [-] , T. Štiak [-] - J. Trčka [-] , M. Pěknic [-]

ŽK: 86. L. Stuchlík - 31. J. Pospíchal , 45. M. Šahajda , 61. R. Welzl , 71. J. Trčka .
Místo: Dražice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dunovský Karel - ŽEMLIČKA Tomáš, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.