2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 10:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek doma opět vyhrál a už je třetí!


Branky


4. V. Uher , 87. J. Hájek
0

Osek je doma díky své taktice velmi silný a odnesl to i Olešník. Domácí potvrdili dobrou jarní formu a zvítězili oba poločasy shodně 1:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlý gól Uhra nikdo nanavázal

Velice zajímavé utkání se čekalo na hřišti v Oseku, kam se přijel porvat o body tým Olešníku. Oba týmy zažívají vydařenou jarní část, a proto se v mnoha očích jednalo o jeden z nejzajímavějších zápasů daného kola.

Toto koko nám své tipy poskytl obránce Oseku, Martin Carda, jenž věřil ve výhru svého týmu, což se mu nakonec také splnilo. Nebudu alibisticky říkat, že by nám s tímto kvalitním soupeřem stačil bod, takže samozřejmě budu věřit v naše vítězství, kterým potvrdíme jarní neporazitelnost v domácím prostředí,“ řekl před sobotním duelem.

Domácí zažili skvělý vstup do utkání. Olešník kopal rohový kop, ten se ovšem neujal a domácí šli do brejku, když se míč dostal až k Uhrovi, ten si udělal kličku na obránce a po své noze obstřelil brankáře Jirkala.

Osek se tuto sezónu prezentuje hrou na nakopávané balony a to bylo doménou taktéž v tomto duelu. Hosté se nevzdávali a na míči trávili více času. Jejich postupný útok ale k vyrovnání nevedl.

 

Tlak Olešníku gól nepřinesl, domácí využili v závěru rychlý brejk

Do druhé půle nastoupili svěřenci trenéra Miloslava Borového velmi aktivně a jednoznačně si šli za vyrovnáním. Nápor Olešníku byl v závěru utkání dosti viditelný, ale ne a ne se gólově prosadit. Olešník hrál v závěrečných minutách vabank, když do útoku poslal čtyři své hráče, ale k ničemu to nevedlo a domácí naopak dokázali využít otevřené obrany k navýšení svého náskoku. Uher zatáhl míč přes půl hřiště, nacentroval, míč se odrazil ke střídajícímu Hájkovi, jenž si ho zpracoval a pěknou střelou rozvlnil síť.

Hostům očividně chybí nejlepší střelec Dudek, což se potvrzovalo hlavně v posledních minutách při tlaku Olešníku.

Jeden z diváků po zápase velmi místně řekl pohled na zápas, který vypovídá za vše. "Oni hráli fotbal, my jsme dávali góly."

Osek zajíždí další kolo do Soběslavi, což je přímý souboj o třetí místo. Olešník doma přivítá Rudolfov, tudíž také souseda v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda (hráč): Olešník k nám přijel s vizitkou velmi nebezpečného mužstva, které se pyšní velmi kvalitní ofenzivní hrou. Hned od začátku zápasu se Olešník pokusil převzít otěže hry, ale do slibných gólových příležitostí se nedostával. Naopak my jsme měli jen v prvním poločase tři gólové šance a proto mohli být hosté rádi, že v poločase prohrávali jen o jeden gól. V druhé půli jsme si už výsledek pohlídali a na závěr zlomili odpor hostů druhou brankou. Získali jsme velmi cenné tři body a bodovat budeme chtít i příští týden v Soběslavi, kde svedeme přímý boj o bednu.

FK Olešník
Lukáš Dudek (zraněný hráč): Utkání v Oseku, rozhodly dvě věci. Brzký gól domácích, kteří se poté zatahli na vlastní polovinu, kde vyčkávali na možnosti jít do brejku. A hra Olesnika po vápno domácích. Bez střelby se prostě góly nedávají a je k ničemu i 75% držení míče.



Sestavy


TJ Osek
J. Chaluš [-] - M. Krejčí [-] , R. Kuneš [-] , J. Hoch [-] , J. Baloušek [-] - S. Hosnedl [-] , I. Hanák [-] , L. Blažečka [-] (67. J. Hájek [-] ) , J. Schánělec [-] - V. Uher [-] , M. Kroupa [-] -

FK Olešník
M. Jirkal [-] - J. Fořter [-] (87. M. Studnička [-] ) , M. Šíma [-] , J. Hála [-] , D. Heller [-] - R. Chlumecký [-] , L. Červenka [-] , P. Jirkovský [-] , D. Szep [-] (71. M. Tressl [-] ) - P. Stejskal [-] - Z. Vařák [-]

ŽK: 35. J. Schánělec , 74. J. Hoch - 50. J. Fořter , 88. J. Hála .
Místo: Osek. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - ŠAFRÁNEK Petr, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.