0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 10:15

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč překvapivě vyloupila čimelickou hradbu


Branky


0

Čimelicím se v jarní části sezóně daří, ale proti sousedovi z tabulky se jim doma zápas nepovedl a svěřenci trenéra Růžičky padli. Želeč si výhrou nad jedním z konkurentů hodně pomohla. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Želeč zajížděla do Čimelic v roli mírného outsaidera, i když oba celky měly stejně bodů, tak jarní forma přeci jen více poukazovala na čimelického favorita.

Ovšem veškerý scénář se rozhoduje na hřišti a tam byli jednoznačně lepším týmem hráči ve žlutých dresech, tedy Želeč.

Skóre se měnilo ve 12. minutě, kdy Brůžek zahrával přímý kop z dvaceti metrů. S jeho pokusem si brankář Fajfrlík poradil, ale míč dostal pouze k Janošíkovi, který byl připraven a umístil míč do sítě.

Hostující tým se mohl dostat do dvoubrankového vedení po půl hodině hry, ale Sokolt trefil pouze tyč čimelické branky.

Želečští byli první poločas viditelně aktivnějším a dravějším týmem, domácím se nedařila tradiční hra po křídlech a hráči byli s úlevou rádi, že se do šaten odcházelo pouze za jednobrankového náskoku hostů.

 

 

Ve druhém poločase se hra příliš nezměnila. Hostující mančaft se více soustředil na bezchybnou defenzivní činnost a nutno dodat, že se jim to dařilo na jedničku.

Souboj dvou sousedů v tabulce zvládli lépe Želečští, kteří si odvezli velmi důležité tři body, které jim v boji o záchranu velice pomohou. Většinou se říká, že v soutěži s 16 mužstvy stačí k záchraně 30 bodů, Želeč má nyní 32, ale je jasné, že stačit ani toto kvantum nemusí.

Želeč bude chtít zlepšující se formu potvrdit proti Sedlicím, které opět prohráli, tentokrát 2:0 v Písku. Čimelice čeká velmi těžký zápas na půdě lídra z Jankova, kde bude trenér Růžička určitě nabádat své svěřence ke zlepšenému výkonu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Želeč
Martin Petr (kapitán): Zápas v Čimelicích jsme vyhráli zcela zaslouženě, když jsme byli po celý zápas lepší než soupeř. Soupeř si nevypracoval za celý zápas ani jednu šanci, my jsme naopak některé ještě zahodili. Zápas to sice nebyl nejkvalitnější, ale my jsme získali tři body, což nás moc těší.



Sestavy


SK SIKO Čimelice
M. Fajfrlík [-] - M. Němec [-] (76. Z. Pšenička [-] ) , K. Řezáč [-] , M. Němec [-] , R. Převrátil [-] - V. Nosek [-] , T. Rambous [-] (46. L. Hlavín [-] ) , M. Nekl [-] , F. Šťastný [-] - V. Hegenbart [-] , P. Pávec [-] -

TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - J. Holub [-] , V. Podroužek [-] (79. M. Šindelář [-] ) , O. Stránský [-] , P. Janošík [-] (75. D. Pavličko [-] ) , M. Petr [-] - M. Brůžek [-] (90. M. Kavan [-] ) , T. Kukučka [-] , L. Kordina [-] , M. Sokolt [-] - R. Novotný [-]

ŽK: 20. T. Rambous , 80. Z. Pšenička , 87. L. Hlavín , 90. M. Fajfrlík - 30. R. Novotný , 85. M. Sokolt , 90. P. Hovorka .
Místo: Čimelice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kotalík Petr - VICAN Miroslav, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.