T. Ryšánek 41. (p.)
1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek potvrdil roli favorita a s posledními Prachaticemi bere 3 body


Branky


41. T. Ryšánek (p.) - 20. J. Baloušek , 43. J. Mráz , 57. V. Uher , 71. J. Mráz
0

Osek přijel do Prachatic s touhou získat tři body. To se jim povedlo, avšak ztráta brankáře Hřebejka může být citelná. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hřebejk svůj tým oslabil, ale hráči se i přes jeho vyloučení dokázali semknout

Osek cestoval do Prachatic v roli jasného favorita a týmu, kterému se na jaře daří na jedničku. Domácí už hrají uvolněně, neboť záchrana v soutěži se dá nazvat utopií.

Není to tak hrozně dávno, kdy Prachatice hrály druhou nejvyšší soutěž, ale nyní je skoro jasné, že se objeví příští sezónu v I.A třídě, což je velký ústup ze slávy. Mladý domácí tým postrádá více zkušených hráčů, a proto se stává, že přichází chyby v obranné formaci. To se stalo i tentokrát a Baloušek to dokázal ve 20. minutě potrestat.

Hosté si však utkání nepříjemně zkomplikovali těsně před přestávkou. Brankář Hřebejk fauloval Tesárka, uviděl červenou kartu a Ryšánek si s penaltou věděl rady. Do poločasu se však stačil trefit osecký Mráz a poslal svůj tým do poločasového vedení 1:2.

 

Osek z brejků vsítil pojišťovací góly

Do druhé půle šli domácí ve výhodě jednoho muže v poli navíc. Drželi soupeře na rozdíl jediné branky a navíc měli k dispozici dlouhou přesilovku. Favorizovaní hostí ale zabojovali a početní nevýhoda z jejich strany vidět rozhodně nebyla.

Domácí tým hrál druhý poločas velmi aktivně, ale ovoce to nepřineslo. Naopak hosté dokázali svůj náskok navýšit, když se trefil tradiční jarní střelec Uher a svůj druhý gól v utkání vstřelil Mráz.

 

Osek získal v Prachaticích povinné tři body a stále tak prohání Soběslav na třetí příčce. Prachatice doma dostali možná až nezasloužený debakl. Příští týden se to pokusí napravit proti Rudolfovu, ale jak každý, kdo sleduje krajský přebor ví, tak tam se body nezískávají lehko. 



Ohlasy k zápasu



TJ Osek
Martin Carda: Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého a to se potvrdilo. Prachatice mají mladý, běhavý tým, ale schází jim zkušenost. To se také ukázalo za stavu 1:1, kdy po proměněné penaltě jsme museli hrát zbytek zápasu o desíti. Od té doby jsme se soustředili na defenzívu a podnikali nebezpečné brejky do jejich otevřené obrany, s čímž si oni neuměli poradit. Na jaře se nám výsledkově daří, což by jsme chtěli potvrdit i v sobotu proti nebezpečnému Olešníku.



Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - T. Ryšánek [-] , D. Kováč [-] , R. Kralik [-] (71. A. Kasík [-] ) , J. Šandera [-] , J. Tesař [-] (46. A. Kadlec [-] ) , J. Tesárek [-] , B. Pravda [-] , J. Málek [-] , O. Kochma [-] , P. Škopek [-]

TJ Osek
T. Hřebejk [-] - M. Carda [-] (82. M. Kroupa [-] ) , J. Baloušek [-] , M. Krejčí [-] - J. Schánělec [-] , L. Blažečka [-] , J. Mráz [-] (86. I. Hanák [-] ) , S. Hosnedl [-] (86. D. Roubín [-] ) , K. Maroušek [-] (46. J. Hoch [-] ) - V. Uher [-] , V. Mrkvička [-] (39. J. Chaluš [-] )

ŽK: 12. J. Málek , 36. R. Kralik , 57. J. Tesárek . ČK: 39. T. Hřebejk .
Místo: Prachatice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Reisner Jiří - ŠAFRÁNEK Petr, HAVLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.