3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč zabrala a poradila si s Rudolfovem


Branky


21. R. Novotný , 58. O. Majer (p.) , 78. M. Brůžek
0

Rudolfov vystrkuje drápky v boji o třetí místo, ale utkání v Želči mu příliš nevyšlo a prohrál. Želeč se naopak dočkala velmi cenných tří bodů z domácího hřiště, které Sokolu velmi pomohou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Želeč začala aktivněji ....

Rudolfov jel na Táborsko v roli favorita. Ale na hřišti to zcela tak neodpovídalo. Želeč byla od prvních minut týmem aktivnějším a byla na nich vidět větší touha po bodech, které pomalu, ale jistě potřebují čím dál více.

Brankář hostujícího Rudolfova Teringl má nejvíce vychytaných nul v soutěži, ale jak už se mohlo hodně týmů přesvědčit, mnohdy je to zejména díky skvělé defenzivě. Brankář „Perštátu“ i tentokrát udělal chybičku a toho dokázal využít Radek Novotný, jenž míč bez problému doklepnul do sítě.

Hostujícímu týmu se podařilo vyrovnat z penalty, když byl faulován Prokeš a výhodné situace se zhostil Pouzar, jenž se v podobných případech nemýlí. 

 

Ve druhém poločase rozhodly standardky ...

Ve druhé půli se opět hrálo spíše mezi vápny, změna přišla v 58. minutě, když Čmelík zahrál ve vlastním vápně rukou a penalta se tak kopala i na druhé straně. K exekuci se postavil domácí Majer a bez menších problémů taktéž rozvlnil síť.

Pojišťovací branku vstřelila Želeč v 78. minutě, kdy se z přímého kopu trefil Brůžek. Želeč tak získala velice cenné tři body, které po mizerném startu do jarní části tým trenéra Romana Lukáče potřebovala jako sůl.

Rudolfov padl opět na venkovním hřišti a vypadá to, že trenér Matouš bude muset s týmem zapracovat na lepší defenzivě, jelikož za poslední dva venkovní zápasy jeho tým inkasoval 7 branek!

 

Rudolfov se v následujícím kole utká doma s vedoucím Jankovem, Želeč cestuje na Hlubokou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želeč
Martin Petr: Zápas s Rudolfovem musím tentokrát hodnotit velmi pozitivně. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě, neboť jsme byli lepším týmem na hřišti. Utkání bylo bojovné, kde prim hrály zejména standardní situace, ve kterých jsme se konečně prosadili. Body konečně zůstaly doma a proto panuje spokojenost.

SK Rudolfov
Jiří Hrbáč: Domácím gratuluji k vítězství, které bylo zcela zasloužené, i přesto, že jsme jim to díky našim hrubkám vyloženě darovali.



Sestavy


TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - O. Stránský [-] , M. Petr [-] , P. Janošík [-] , V. Podroužek [-] (70. M. Barteska [-] ) - M. Brůžek [-] (81. M. Šindelář [-] ) , T. Kukučka [-] (88. M. Prokeš [-] ) , L. Kordina [-] , O. Majer [-] , M. Sokolt [-] - R. Novotný [-]

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Sukdol [-] (72. M. Sládek [-] ) , R. Tyrpák [-] (78. M. Zach [-] ) , M. Pomeje [-] , P. Čmelík [-] , R. Pouzar [-] , J. Novotný [-] , J. Hrbáč [-] , Š. Prokeš [-] , D. Ryneš [-] , O. Hajný [-]

ŽK: 29. R. Pouzar , 77. R. Tyrpák .
Místo: Želeč. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Tupý Petr - VICAN Miroslav, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.