1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Hluboké s Dačicemi rozhodl šťastný gól v závěru zápasu


Branky


0

Celek Centropenu zajížděl na půdu Hluboké s touhou vybojovat cenné body, které potřebuje nutně v boji o záchranu. Hluboká si však doma všechny body zanechala, i přesto, že samotná hra napovídala více remíze. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dačice nastoupily v základní sestavě bez Tadeáše Jindry, který ještě ve dvě hodiny věnoval svůj čas studiu v moravské metropoli. Díky skvělé spolupráci s vedením týmu se na utkání do 230km vzdálené Hluboké dostavil těsně po úvodním hvizdu. Tudíž byl k dispozici na lavičce. V sestavě se tak objevil mladý Šimánek, jenž svým výkonem nezklamal.

V prvním poločase byly Dačice mnohem aktivnějším celkem a hrálo se zejména na polovině domácích, kteří se drželi pravidla „když nevíš co s míčem, kopni ho co nejdál.“ Do slibných šancí se dostal Toman a Krtek, ani jeden však nedokázal míči dát razanci a vsítit vedoucí branku. V prvním poločase musel navíc střídat stoper Kněžínek, jenž má problémy s tříslem. Do hry se tak dostal Nosek.

Do druhé pětačtyřiceti minutovky nastoupili svěřenci trenéra Wolhgemutha lépe a hra se tak vyrovnala. Hluboká měla menší převahu, ale šance se netvořili ani na jedné straně. V osmé desetiminutovce se Dačice dostávaly do šancí z křídelních prostorů, ale finální přihrávky vázly a tak přišel zákonitě trest. Toman špatně zpracoval míč, jehož se zhostil defenzivní hráč Hluboké, který tvrdou přízemní střelou poslal míč dopředu a ze závaru se dostal k Tauberovi a ten chladnokrevně zakončil po své noze. Brankář Zejda byl bez šance. Od této chvíle zmizel z hrací plochy fotbal a zápas se dostal do stádia nakopávání. Hluboká poté měla ještě šanci, ale tvrdou ránu skvěle zneškodnil Zejda.

"Jsme z toho dost mrzutí, prohrát jsme si nezasloužili, kluci hlavně v prvním poločase byli lepší. Chtěl bych vyzdvihnout výkon Petra Celého, který odehrál skvělý zápas a viditelně podporoval i útok. Soupeř hrozil hlavně ze standartek, kde má silného Legdana se Stráským," komentoval o utkání Tadeáš Jindra.

 

Dačice se v příštím kole utkají doma s Planou, což je zápas tzv. o šest bodů. Hluboká zajíždí na hřiště rezervy Písku.



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš: V prvním poločase jsme byli jednoznačně horším týmem. Dačice nás téměř ve všem přehrávali, všude jsme byli o krok později. Naštěstí pro nás, ačkoli jsme i my minimálně jednu šanci měli, se šlo do kabin za bezbrankového stavu. Od začátku druhého poločasu jsme už byli lepší my a začali jsme si vytvářet více šancí, ale bohužel se nám nedařilo žádnou využít. Nakonec jsme trochu se štěstím dokázali vstřelit gól a do konce zápasu už jsme hosty do žádných větších příležitostí nepustili. Po nepříliš vydařeném startu do jarní části soutěže jsme si tak konečně připsali velmi cenné tři body a doufám, že na výkon, který jsme podali v druhém poločase navážeme v dalších zápasech.

FK Dačice
Ondřej Beníček: Je smutné, že jsme odehráli další smutný venkovní zápas. Snažíme se hrát fotbal, chceme si nahrávat a hrajeme proti soupeřům, kteří jen nakopávají míče. My si však musíme uznat, že kdybychom lépe nakládali s finálkama, tak jsme bodovali. Příští zápas doma hostíme Planou a nebereme nic, než výhru.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - S. Legdan [-] , T. Antoš [-] , J. Čermín [-] - O. Němec [-] , K. Štabrňák [-] (55. M. Lovička [-] ) , R. Horejš [-] , T. Tauber [-] (90. O. Krátký [-] ) , Z. Stráský [-] , D. Říha [-] - T. Křiváček [-] (85. L. Valenta [-] )

FK Dačice
V. Zejda [-] - P. Celý [-] , V. Kněžínek [-] (22. J. Nosek [-] ) , O. Beníček [-] , D. Vacuška [-] - M. Krtek [-] , D. Točík [-] , M. Šimánek [-] (65. T. Jindra [-] ) , M. Janák [-] - M. Toman [-] , O. Jelínek [-]

ŽK: 81. S. Legdan - 48. D. Točík , 78. M. Krtek .
Místo: Hluboká. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Koranda Tomáš - REITINGER Jiří, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.