0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice nezaváhaly a drží se v čele KP


Branky


0

Katovice čekal hned na začátek jarní části velmi náročný souboj na hřišti Plané nad Lužnicí. V tabulce se oba týmy nacházely s propastným rozdílem sedmnácti bodů, ale právě i Planá si ve vzájemném utkání dělala naděje na body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním vzájemném utkání padlo na katovickém trávníků šest gólů, proto si obě party fanoušků přály další gólové hody a pohledný fotbal. Tehdy se třemi brankami blýskl David Zoubek, jenž se díky skvělému výkonu stal i hráčem kola.

Vstup do utkání vyšel mnohem lépe hostujícímu celku, který se jak vidno bude opravdu rvát o postup do vyšší soutěže. Kvalitní příprava, která v Katovicích proběhla, se samozřejmě projevila i v mistrovském zápase. Hráči vedoucího týmu vstoupili do zápasu aktivně a drželi míč především na svých kopačkách. Brankář Plané Brandštýl měl od úvodního hvizdu plné ruce a nohy práce, ale svůj tým držel a s ním i nerozhodný stav. Po dvacetiminutovém tlaku se osmělili i domácí a hra se postupně vyrovnávala. Ve 31. minutě přišel nejkrásnější a taktéž nejdůležitější okamžik celého zápasu. David Zoubek přebral míč těsně za vápnem a ve stylu Lionela Messiho prokličkoval obranou Plané a zkušeně zakončil. „Opravdu jsem si chvíli myslel, že na hřišti hraju s Messim, co předvedl David, bylo fantastické,“ komentoval Zoubkovo počínání spoluhráč Tomáš Hajdušek.

 

Domácí inkasovaná gól schladil a Katovice si do poločasu svůj těsný náskok v klidu pohlídali. Do druhé půle nastoupila Planá s jasným cílem – vyrovnat. Hosté se však u Lužnice prezentovali zkušenějším a fotbalovějším dojmem. Brankář Katovic příliš práce neměl a připsal si svou první nulu v novém kalendářním roce. Kolega Brandštýl byl naopak nejvýraznějším mužem domácích a zejména díky němu byl rozdíl pouze jednogólový.

Katovice si tak odvezli velmi cenné tři body, jelikož na hřišti Plané se nebude vyhrávat každé kolo. Rozhodujícím faktorem byl stejně jako v prvním měření sil David Zoubek, jenž se proti Plané opět prosadil. Zoubek v letošní sezóně vstřelil dohromady 6 branek, z toho 4 právě Plané.

Katovice příští kolo narazí na Prachatice, které se nachází na opačném pólu tabulky. Planá zajíždí na půdu Čimelic, kde oběma týmům půjde o hodně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak: Začali jsme velice bojácně a ustrašeně a hosty pustili hned od začátku do tlaku, který za celý první poločas neslábnul.. Vyvrcholil ve 31.min, kdy Zoubek posadil na zadek tři naše obránce a suverénně zakončil. Druhý poločas byl už z naší strany lepší, ale byli to hosté, kteří měli šance a jen díky Brandštýlovi jsme prohráli nejnižším možným rozdílem.. Musíme jednoznačně přiznat, že Katovice byli lepší ve všech aspektech hry a gratuluji jim k 3 bodům. Kdo si zaslouží pochvalu je Brandštýl za svůj výkon a náš správce Jirka ,,Násaďák", který od středy dělal maximum, aby se sobotní zápas vůbec mohl hrát.. Na to, v jakém stavu bylo hřiště ještě ve čtvrtek, tak jej připravil velice výborně na nynější klimatické podmínky.

SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek: Konečně je příprava za námi a hraje se o body. Těch jsme ale historicky v Plané moc nezískali a tak jsme odjížděli trochu nervózní. Naštěstí jsme byli dobře připraveni takticky, pokryli jsme Šahajdu a domácí se tak museli uchýlit k nakopávaným balónům. A ty jsme zvládali odvracet, i když Pěknic Trčka a Havel, to je opravdu velká vzdušná síla a souboje s nimi pořádně bolí. Gólovek jsme si připravili několik a nemuselo to být napjaté až do konce. Petra Hovorku dvakrát a Kubu Miklase jednou vychytal skvěle Brandštýl. Jediný gól dal David Zoubek, který na podzim vstřelil Plané hattrick, takže jeho slovy je to takový plánský kat. Pokud bude k dispozici video, tak doporučuji všem se na gól podívat, protože já si chvíli myslel, že hraju v týmu s Messim. Teď hlavně potvrdit body zvenku doma proti Prachaticím, ty nebudou mít v zápase s námi co ztratit a určitě se vyhecují.



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - T. Štiak [-] (80. J. Pospíchal [-] ) , L. Sedláček [-] , D. Fořt [-] , M. Kolský [-] , M. Šahajda [-] - T. Pösinger [-] , D. Havel [-] , R. Welzl [-] - J. Trčka [-] , M. Pěknic [-] -

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Horejš [-] , T. Hajdušek [-] , P. Krejsa [-] , L. Černý [-] - J. Miklas [-] (90. L. Blatský [-] ) , P. Rejšek [-] (85. R. Náhlík [-] ) , K. Cibulka [-] , M. Repa [-] - D. Zoubek [-] (88. F. Funda [-] ) , P. Hovorka [-] (66. J. Krýsl [-] )

ŽK: 26. L. Sedláček , 58. M. Šahajda , 90. R. Welzl , 90. B. Brandštýl - 35. P. Hovorka .
Místo: Planá/Luž.. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tupý Petr - REITINGER Jiří, TŮMA Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.