S. Lojda 90. (p.)
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté z Šebkovic B potvrdili jarní formu


Branky


90. S. Lojda (p.) - 12. Z. Eberl , 46. V. Přibil , 49. V. Přibil , 85. J. Pitour
0

Šebkovice B zaznamenaly sedmou výhru za sebou a stali se nejúspěšnějším týmem jara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šebkovice poslal do vedení Zdeněk Eberl

   

K poslednímu utkání kola přijeli fotbalisté z Šebkovic, kteří se pyšnili šňůrou šesti vítězství za sebou a hned od začátku bylo vidět, že si budou chtít připsat i tu sedmou. Již ve 12. minutě utekl po levém křídle hostující útočník, tváří v tvář gólmanovi nezazmatkoval a nahrál před úplně prázdnou bránu Eberlovi a ten už neměl problém uklidit míč do brány 0-1. Hosté po vstřelení gólu přestali hrát a otěže zápasu převzali domácí, ovšem tentokráte jim štěstí nepřálo a do konce poločasu stačili pouze třikrát nastřelit konstrukci brány po pěkných akcích.

Hosté potvrdili ve druhé půli roli favorita

Nástup do druhé části hry byl pro domácí přímo strašidelný. Domácí obránci ještě asi zůstali v nově vybudovaných kabinách, protože hned ve 46. minutě se řítil sám na brankáře Hybnera Přibil a nemýlil se 0-2. To samé i se stejným střelcem se opakovalo ve 49. minutě 0-3. Od třetího gólu se hrál opatrný fotbal bez bojovnosti na obou stranách, hosté si hlídali výsledek a domácím bylo jasné, že po třech bodových zápasech tentokráte vyjdou s prázdnou. Čtvrtý gól přidali Šebkovice v 85. minutě zase po chybě podhorácké obrany, kdy došlo k podskočení míče obráncem, na brankáře zase postupoval sám útočící fotbalista, první jeho pokus ještě brankář polapil a na dorážku Pitoura už byl krátký 0-4. Čestný a zasloužený gól dali Podhoráci v nastaveném čase. Lojda postupoval sám na gólmana, byl sražen jedním z obránců a sám postižený pokutový kop bezpečně proměnil 1-4.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: První poločas jsme hráli dobrý fotbal, ale tentokrát se k nám štěstí otočilo zády a zvonily pouze tyče a břevno. Začátek druhého poločasu se nám silně nepovedl a to rozhodlo o výsledku celého utkání.

TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: Zápas dvou různých poločasů. Domácí byli v první půli nebezpečnější. Ve druhé půli jsme už byli ve všech herních situacích lepší my.



Sestavy


FK Podhorácko 2015
M. Hybner [-] - D. Hybner [-] , M. Řepa [-] , J. Roupec [-] , P. Větrovský [-] , V. Trojan [-] - M. Táborský [-] , P. Bulička [-] , S. Lojda [-] , J. Lojda [-] - J. Veselský [-]

TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] , R. Černý [-] (77. M. Kořínek [-] ) , P. Konvalinka [-] , P. Tržil [-] - P. Hrůza [-] , O. Netík [-] , R. Svoboda [-] - V. Přibil [-] , Z. Eberl [-]

ŽK: 72. M. Řepa - 90. J. Fejta .
Místo: Lesonice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLINER Jan - KLÍMA Pavel (N), TOMEK Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.