3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník domácí rozlučku zvládl


Branky


0

Lipníku se podařilo zvládnout poslední zápas sezóny a tím udržely druhé místo, které bude možná i postupové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím stačila k vedení jedna branka

Do zápasu nastupoval Lipník jako druhý tým tabulky a tuto pozici toužil také po devadesáti minutách udržet. Domácí byli v tomto zápase favoritem, což také dokazovala výhra z posledního vzájemného měření sil. Zápas začal velice vyrovnaně. Oba týmy se snažily dostat do pokutového území, ale většina akcí končila už před ním. V prvních třiceti minutách nebylo k vidění příliš střel. Míč se přeci jen dostal do branky hostů a to ve 37. minutě, kdy ho tam s pomocí štěstí dopravil Radim Fišer -1:0. Avšak po tomto úspěchu domácích se hra vrátila do stejného stavu jako před tím.

Počátek druhého poločasu byl podobný jako počátek zápasu. Vše se změnilo v 64. minutě, kdy Adam Rohony dostal míč za záda brankáře hostů a poslal domácí do vedení 2:0. Lipník poté mírně podcenil soupeře a pět minut po tom co se radoval z gólu, přišla branka hostů, konkrétně Leoše Baráka -1:2. V 75. minutě se domácí opět radovali z dvoubrankového vedení, když vstřelil branku Rudolf Šťáva 3:1. Uběhlo dalších osm minut a už se zase radovali hosté, tentokrát díky Pavlu Kurtinovi, který tak snížil na 3:2. Zbytek zápasu už proběhl poměrně v klidu. Žádná strana si nedokázala vytvořit velkou šanci, a tak si domácí odnesli z dnešního zápasu tři body.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Dnes to bylo vydřené vítězství. Soupeř na nás vyrukoval s tvrdou hrou, s níž jsme měli celý zápas problém. Klukům musím poděkovat, že vše nakonec zvládli a utkání jsme dovedli do vítězného konce.

FK Čáslavice-Sádek B
Málek Rostislav, trenér: Hrál se pěkný zápas a my jsme byli domácím rovnoceným soupeřem.



Sestavy


Hajduk Lipník
M. Hruška [-] - T. Brabenec [-] - A. Kisela [-] - R. Šťáva [-] (88. M. Skoumal [-] ) , A. Rohony [-] (89. L. Žák [-] ) , A. Matoušek [-] , V. Krotký [-] , T. Pokorný [-] , V. Svoboda [-] , R. Fišer [-] (64. F. Wortner [-] ) , J. Kresa [-]

FK Čáslavice-Sádek B
M. Obůrka [-] - P. Klika [-] , P. Růžička [-] - A. Roupec [-] , L. Rubák [-] , J. Vaníček [-] , V. Čurda [-] (67. J. Beránek [-] ) - P. Bednář [-] , J. Kopl [-] (46. P. Kurtin [-] ) - L. Barák [-] , M. Busta [-]

ŽK: 58. J. Kresa , 85. V. Krotký - 21. J. Kopl , 40. V. Čurda , 58. J. Vaníček .
Místo: Lipník. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KAŇKA Josef - VRZAL Vlastimil, RYGL Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.