4:2
(1:1)
7. T. Svoboda (p.)
59. J. Sedlák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice B odvrátily v poslední půlhodině překvapení


Branky


26. J. Lang , 62. J. Marek , 65. J. Železný , 88. J. Vlček - 7. T. Svoboda (p.) , 59. J. Sedlák
0

Dlouho sahali hosté Kojetic po zisku prvních jarních bodů, které ale všechny nakonec podle předpokladů zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté drželi překvapivou remízu

Kojetičtí fotbalisté měli poslední možnost jak získat alespoň jeden bod v jarní části. Případná výhra je i mohla odpoutat z poslední příčky. Na podzim však Kojetice s Novými Syrovicemi prohrály 0:3. Otázkou také bylo v jakém počtu hráčů hosté do Nových Syrovic dorazí. A konečně zase mohli po dlouhém čase počítat s plným stavem. Společně s touhou konečně v jarní části zabodovat zaskočili domácí tým hned v 7. minutě vedoucí brankou Tomáše Svobody -0:1. Domácí se z tohoto šoku nemohli dlouho vzpamatovat, a jejich šance také dlouho zůstaly nevyužity. Až ve 26. minutě se přeci jen domácí mohli radovat z vyrovnání, kdy si popotáhl míč Josef Lang a jeho střela skončila v hostující síti 1:1. Zdálo se, že domácí nadobro převezmou otěže a přidají další branky, leč do konce poločasu se to již žádnému týmu nepodařilo.

Hosté chvíli vedli, ale potom přeci jen padli

Ve druhém poločase drželi hosté krok z domácím týmem, a navíc se dostali opět překvapivě do vedení 1:2 zásluhou Jakuba Sedláka v 59. minutě. Hostům však radost dlouho nevydržela. Domácí se totiž zavčas probrali a po rozehraném rohovém kopu nakrátko se prosadil Jiří Marek -2:2. Za další tři minuty už domácí poprvé v zápase vedli, kdy si na centrovaný balón naběhl Jan Železný a uklidil hlavou míč na zadní tyč -3:2. Hosté pak mohli v 75. minutě vyrovnat z nařízené penalty, kterou všek polapil domácí brankář Leoš Nejerál. Domácí vítěznou tečku pak udělal v 88. minutě střelou na přední tyč Jakub Vlček 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice B
Škoda Adam, trenér: Dneska náš tým nepromněnil spoustu šancí, ale na výhru to stačilo.

Kojetice
Novák Jiří, vedoucí: Chvilkama jsme byli lepším týmem. Po vyrovnávací brance již byli domácí jasně lepší. Škoda neproměněné penalty za stavu 3:2 pro domácí.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
L. Nejerál [-] - D. Růžička [-] (46. J. Železný [-] ) , P. Novák [-] , J. Marek [-] , L. Kouřil [-] , L. Houserek [-] , R. Janoušek [-] , J. Lang [-] (46. Z. Dvořák [-] ) , M. Ferdan [-] (46. J. Houserek [-] ) , J. Vlček [-] , J. Weidenthaler [-]

Kojetice
D. Sochor [-] - B. Novák [-] , M. Vaníček [-] , J. Sedlák [-] , M. Příhoda [-] , L. Janik [-] , M. Barák [-] , B. František [-] , T. Svoboda [-] , V. Rybníček [-] , V. Krist [-]

ŽK: 37. B. František . ČK: 68. B. František .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - CHALUPA Martin (N), JENERÁL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.