P. Šplíchal 57. (p.)
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B zastavily sérii porážek


Branky


57. P. Šplíchal (p.) - 30. F. Holub , 70. L. Lopatář , 89. J. Packa
0

Přibyslavice B si z Předína odvezli všechny tři body a opět si po čtyřech prohraných zápasech mohly vychutnat pocit vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

František Holub dostal hosty do vedení

Předín přivítal ve svém druhém domácím zápase po sobě trápící se Přibyslavice B, které prohrály poslední čtyři utkání. Předín si tak chtěl napravit reputaci po prohraném zápase s Čáslavicemi. Na podzim skončil v Přibyslavicích vzájemný duel nečekanou remízou 3:3. V domácím zápase se očekával domácí nápor, jelikož opravdu hosté marně hledají svoji formu. Přibyslavice však vstoupily do zápasu zodpovědně a i některé šance domácích vyřešil brankář Karel Svoboda i s přispěním obrany hostů. Ve 30. minutě naopak udeřilo na druhé straně, když se zodpovědnosti přibyslavických chopil jejich kapitán František Holub a rozvlnil síť za zády Aleše Nykla -0:1. Domácí tým byl touto brankou evidentně zaskočen a snaha o vyrovnání vyšla naprázdno. O přestávce tak měli nad čím přemýšlet, hlavně jak pokořit téměř bezchybnou obranu hostí.

Domácí sice vyrovnali, ale na body nedosáhli

Vstup do druhého poločas pak vyšel lépe domácím, kteří dokázali v 57. minutě vyrovnat z pokutového kopu zásluhou Pavla Šplíchala -1:1. Zdálo se, že by se mohl domácím podařit obrat v zápase, ale proti tomu byl  v 70. minutě Luboš Lopatář, který poslal hosty podruhé v zápase do vedení, tentokrát na 1:2. Domácí tým se v závěru utkání snažil alespoň o vyrovnání, ale naopak v 89. minutě přidal bývalý nulomet Jan Packa třetí branku hostů a rozhodl tak o jejich výhře 1:3.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vybíral Kamil, trenér: Zápas byl vyrovnaný. Neproměnili jsme své šance a hosté trestali naše chyby.

TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Jsem rád, že jsme konečně vyhráli. Domácí nebezpečně kousali, ale vychytal je Karel Svoboda. Svoje šance jsme proměnili a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


Předín
A. Nykl [-] - P. Šindelář [-] , J. Šindelář [-] , V. Kos [-] , Z. Kreuz [-] , D. Píša [-] , D. Veleba [-] (81. P. Šindelář [-] ) , P. Šindelář [-] (46. P. Šplíchal [-] ) , D. Bouda [-] , O. Vrbka [-] , P. Bouda [-] (46. M. Suchna [-] )

TJ Sokol Přibyslavice B
K. Svoboda [-] - J. Pojer [-] , F. Holub [-] , J. Rambousek [-] , V. Carda [-] - J. Packa [-] , P. Mícek [-] (90. M. Vafek [-] ) , M. Molák [-] (60. V. Škorpík [-] ) , L. Matějek [-] (87. J. Škarvada [-] ) - P. Vaněk [-] (81. J. Skrobikowski [-] ) , L. Lopatář [-]

ŽK: 25. P. Šindelář , 74. P. Šindelář - 79. V. Carda , 87. J. Packa .
Místo: Předín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KAŇKA Josef - FRENC Pavel (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.