Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B opět vítězně


Branky


0

Šestou výhrou v řadě se po dnešním zápase mohou pyšnit fotbalisté Šebkovic B, kterým společně z Horním Újezdem patří první místo za jarní část

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka prvního poločasu padla již ve 3. minutě

V opatově se utkaly týmy, kterým to na jaře bezvadně šlape. V jarní tabulce patří Šebkovicím druhé a Opatovu hned třetí místo tabulky. Opatov by mohl ještě teoreticky poskočit na celkovou pátou příčku, ale musel by dnešního soupeře porazit, čímž by se k nim přiblížil na rozdíl tří bodů. Šebkovice, ale mají opravdu výtečnou formu, protože již vyhrály pět zápasů v řadě, a jistě ještě nevzdaly souboj o pomyslné medailové pozice, které jsou jim vzdálené jen dva body. Podzimní špíl byl také vyrovnaný, s výledkem 2:1 pro Šebkovice. Zajímavý zápas ukázal jak si oběma mužstvům daří. Přesto začátek utkání přinesl úvodní branku již ve 3. minutě o kterou se po standartní situaci při chybě domácí obrany postaral šebkovický Josef Holčapek -0:1. Hostům pak také patřila první půle, ale žádný gól již do konce poločasu nepadl.

Pavel Hrůza prodloužil šebkovickou sérii

Do druhého poločasu vstoupili domácí lepším presingem a ve 48. minutě to přineslo své ovoce. Po kombinační souhře a cetru Romana Novotného zakončoval Ladislav Kabelka, jehož odraženou střelu vrátil do sítě Filip Šinkovský 1:1. Jenže v 72. minutě přišla další chyba v obraně domácích, kterou potrestal Pavel Hrůza -1:2. Hosté pak mohli skóre navýšit, ale trefili pouze tyč Hanzalovy brány. Domácí Kravka pak mohl v 85. minutě vyrovnat, ale i on orazítkoval tyč.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, trenér: Hrál se vyrovnaný zápas, ale po našich chybách hosté své šance promněnili. My své bohužel ne.

TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: Zápas byl vyrovnaný. První půli jsme byli lepší my, ve druhé zase domácí. Rozhodla naše lepší koncovka.



Sestavy


FK Opatov
- R. Kabelka [-] (24. M. Kravka [-] ) , J. Horáček [-] - F. Šinkovský [-] (85. M. Váca [-] ) , R. Novotný [-] , D. Čučelin [-] , Z. Daniel [-] , A. Konečný [-] - - J. Neckář [-] , L. Kabelka [-] , M. Malík [-] , O. Hanzal [-]

TJ Sokol Šebkovice B
M. Kořínek [-] - P. Tržil [-] , J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] , L. Pecka [-] - P. Hrůza [-] , R. Černý [-] , O. Netík [-] , R. Svoboda [-] - Z. Eberl [-] , D. Kašpárek [-] (87. M. Uhlíř [-] )

ŽK: 41. J. Holčapek , 60. J. Fejta .
Místo: Opatov. Počet diváků: 57. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - FORTELNÝ Jaromír (N), SPURNÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.