4:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 10:15

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice B porazily druhou Litohoř


Branky


39. J. Kopl , 55. P. Bednář , 70. V. Čurda , 73. M. Klika - 38. P. Szabó , 88. P. Obrdlík
0

V posledním domácím zápase sezóny se dobře uvedly Čáslavice B, které si vyšláply na druhý tým tabulky z Litohoře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Do Čáslavic přijela Litohoř již bez postupových ambicí, ale určitě s touhou udržet alespoň druhou pozici, na kterou si ještě můžou brousit další tři týmy. Litohoř však nečekal žádný lehký úkol, protože se Čáslavice v posledních čtyřech zápasech výsledkově zvedly a zaznamenaly v nich tři výhry. Také podzimní zápas byl vyrovnaný a skončil překvapivou domácí ztrátou Litohoře v poměru 2:2. Zápas se hrál v nezvyklém sobotním dopoledním čase a přivítal asi 40 diváků. V prvním poločase byli lepším týmem hosté, kteří byli při chuti. To vše vyústilo ve vedoucí branku, kterou vstřelil ve 38. minutě Patrik Szabó 0:1. Z tohoto vedení se však hosté dlouho neradovali, poněvadž hned z protiútoku se ve 39. minutě trefil po chybě hostující obrany svou patnáctou brankou sezóny Jiří Kopl 1:1.

Domácí trestali chyby hostů

Do druhého poločasu však vstoupili aktivněji domácí, kteří trestali chyby v litohořské obraně. Tu první potrestal v 55. minutě Petr Bednář, který dostal domácí tým do vedení 2:1. Obrana Litohoře neměla dnes svůj den a v 70. minutě šli domácí již do dvoubrankového vedení, zásluhou Vojtěcha Čurdy 3:1. V 73. minutě pak dílo dokonal Marian Klika a bylo to již 4:1. Vedení domácích mohlo být ještě vyšší, ale hosty několikrát podržel brankář Ondřej Dvořák. V 88. minutě alespoň upravil na přijatelných 4:2 Petr Obrdlík.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek B
Málek Rostislav, trenér: Soupeř byl v prvním poločase při chuti, ale potom jsme se zvedli a trestali chyby hostů. Před ukončením sezóny jsme si tak zvedli náladu. Hráčům chci poděkovat za odmakanou sezónu.

TJ Litohoř
Dvořák Ondřej, hráč: Prohráli jsme po našich zásadních chybách. Také rozhodčí dnes podal slabší výkon.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek B
M. Hobza [-] - P. Růžička [-] , P. Klika [-] , J. Hanzal [-] , J. Mach [-] - J. Vecheta [-] , L. Rubák [-] , A. Roupec [-] , M. Klika [-] - P. Bednář [-] , J. Kopl [-] (55. V. Čurda [-] )

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - J. Trávníček [-] (40. L. Klejdus [-] ) , R. Szabó [-] - L. Dolanský [-] , D. Punčochář [-] , P. Szabó [-] , K. Svoboda [-] - A. Kabashaj [-] - L. Coufal [-] , V. Šabatka [-] (55. D. Bouda [-] ) , P. Obrdlík [-]

ŽK: 27. L. Rubák , 52. A. Roupec - 26. L. Coufal .
Místo: Čáslavice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - VECHETA Roman (N), BÁRTŮ Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.