Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín nevyužil domácí prostředí


Branky


0

Zápas jako na houpačce nezvládli přetavit ve výhru fotbalisté Předína, Přesto udrželi dvanáctou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl pět branek

Fotbalisté Předínu přivítali na svém hřišti rezervní tým Čáslavic, který hraje již jenom o co nejlepší postavení v tabulce. Předín v minulém kole hodně potrápil vedoucí tým tabulky Horní Újezd. Domácí také bojují o konečnou dvanáctou příčku, která může, ale nemusí znamenat záchranu v soutěži. Na podzim Předín prohrál v Čáslavicích přesvědčivě 0:5, takže měl svému soupeři co vracet. První poločas začal zhurta a hned v 8. minutě poslal hosty do vedení Jiří Vaníček 0:1. Domácí tým pak během jedné minuty udělal dokonalý obrat, o který se postaral mladý domácí kanonýr Josef Šindelář v rozmezí desáté a jedenácté minuty 2:1. Hosté však dokázali do konce poločasu dokonat obrat, o který se postarali ve 26. minutě Vojtěch Čurda a ve 32. minutě svojí druhou brankou v zápase Jiří Vaníček 2:3.

Druhá půle už branku nepřinesla

Po střeleckých hodech z první půlky přišel ve druhém poločase brankový půst, který však více mrzel domácí tým, protože bodový zisk z tohoto zápasu by se Předínu velice hodil. Bohužel je to mohlo mrzet po zápase mnohem víc, protože jejich tabulkový konkurenti ve svých zápasech utrpěli vysoké debakly. Přesto Předín zůstává na dvanácté příčce, která ještě ukáže jestli bude mít šanci být tou, která zachrání tento ročník při reorganizaci soutěže.



Ohlasy k zápasu



FK Čáslavice-Sádek B
Málek Rostislav, trenér: Zápas byl nevalné úrovně. Dobře zahrála naše omlazená záloha. Ve druhém poločase nás začala trápit naše největší slabina, a to promněňování našich šancí.



Místo: Předín. Počet diváků: 90. Rozhodčí: JÁN Jiří - EIS Jiří (N), VECHETA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.