P. Fouma 77.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov opět vítězně


Branky


77. P. Fouma - 44. Z. Daniel , 63. Z. Daniel
0

Další výhra Opatova byla k vidění v Nových Syrovicích a s největší pravděpodobností tak hosté vybojovali šesté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdeněk Daniel potvrdil střeleckou formu

Do Nových Syrovic zavítal soupeř z Opatova, který již tři zápasy za sebou nepoznal hořkost porážky a jejich jarní výkony jsou příjemným překvapením soutěže. Opatov se také usadil bezpečně na šesté příčce, kterou budou chtít jistě do konce sezóny udržet. Nové Syrovice mají však svému soupeři z Opatova co vracet. Na podzim totiž hosté vyhráli na svém hřišti 2:0. Domácí tým začal první poločas dobře, ale střelecky se trápil, což je provází kromě dvou zápasů celou jarní část. Hosté naopak svoje herní kvality potvrdili na konci poločasu, kdy se ve 44. minutě prosadil jejich nejlepší střelec hrající v dobré jarní formě Zdeněk Daniel 0:1.

Hosté výhru uhájily

Druhý poločas již byl ze strany domácích lepší, ale recept na překonání opatovského brankáře Radka Kšíra nemohli najít. Jak se má nakládat s proměňováním šancí ukázal v 63. minutě svou další brankou v zápase Zdeněk Daniel, který tak poslal hostující tým do klidného vedení 0:2 a nasměroval tak opatovské k další již sedmé jarní výhře. Utkání pak přeci jen domácí ještě dokázali zdramatizovat, když se v 77. minutě dostal k míči Martin Ferdan, a jeho střelecký pokus stačil tečovat do protipohybu brankáře Kšíra Petr Fouma, který jen kosmeticky upravil výsledek 1:2 z pohledu domácích, kteří už své šance v závěru zápasu nevyužili.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice B
Nejerál Leoš, trenér: První půle nebyla z naší strany tak špatná. Druhý poločas už byl mnohem horší a v závěru utkání jsme ve snaze o vyrovnání naše šance nedokázali využít.
V první půli byli domácí jasně lepší, ale podařilo se vstřelit důležitý gól do kabin a v druhé půli se hra vyrovnala a my čekali na brejky, z nichž jeden využil opět Daniel.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
M. Novák [-] - L. Kouřil [-] , P. Fouma [-] , L. Houserek [-] , J. Weidenthaler [-] , R. Janoušek [-] , J. Marek [-] , J. Lang [-] , D. Růžička [-] (71. L. Nejerál [-] ) , M. Ferdan [-] (82. P. Zerza [-] ) , J. Vlček [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - R. Kabelka [-] , J. Horáček [-] - F. Šinkovský [-] (72. M. Kružík [-] ) , R. Novotný [-] , A. Konečný [-] , Z. Daniel [-] - M. Kravka [-] - J. Neckář [-] , L. Kabelka [-] (91. M. Váca [-] ) , M. Malík [-]

Hráči zápasu: J. Neckář .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 87. Rozhodčí: RYGL Luboš - CHALUPA Martin (N), SPURNÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.