Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 10:15

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř jasně přestřílela oslabeného soupeře z Kojetic


0

Druhý tým tabulky z Litohoře jasně přestřílel Kojetice hrající celý zápas jen v devíti lidech 6:0 a drží se tak stále ve hře o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili pouze dvakrát

Litohoř se v minulém kole připravila o vedení v soutěži nečekanou remízou v  Podhorácku, a tak chtěla vše napravit v domácím duelu proti předposledním Kojeticím, které na jaře ještě nezískaly ani bod a dokonce na poslední venkovní zápas přijely v nízkém počtu a čeká je tak kontumace. Také na podzim ukázala Litohoř výhrou v Kojeticích 4:0, jaký výkonnostní rozdíl je mezi těmito celky. Na zápas do Litohoře však přijely Kojetice v devíti lidech, což bylo o tři víc než v Čáslavicích, a tak se zápas mohl odehrát. A samozřejmně se hrálo prakticky na jednu branku. O první branku se v 9. minutě postaral Astrit Kabashaj, který se nejlépe orientoval ve skrumáži před kojetickou brankou 1:0. Ve 20. minutě pak přidal další branku Jan Trávníček jehož centrovaný míč podcenil hostující brankář Sochor a míč zaplaval do jeho branky 2:0. Ojedinělou šanci měli ve 30. minutě také hosté, ale jejich brejkovou šanci zmařil domácí brankář Ondřej Dvořák, který tak hostujícímu útočníkovi zmenšil střelecký úhel. Jinak se hrál v první půli nezáživný fotbal, do kterého proti oslabenému soupeři neměli chuť ani domácí hráči.

Domácí výhru navýšili

Druhá půle byla z domácího pohledu o něco lepší a padlo v ní i více branek. Nejdříve utekl ve 48. minutě Patrik Szabó po pravé straně a nahrál před prázdnou branku Petru Obrdlíkovi, který se nemýlil 3:0. Nadějně nízké skóre držely Kojetice do 71. minuty, kdy si Pintér pěkně narazil s Markem Šafratou, který elegantně přehodil kojetického brankáře 4:0. V 82. minutě pak obelstil ofsajdovou past Karel Svoboda, který sám postupoval na brankáře Sochora, ale ještě stačil přihát volnému Petru Obrdlíkovi, který opět neměl problém skórovat 5:0. V 89. minutě se nakonec dočkal i hattricku, když našel jeho hlavu na přední tyči Josef Pintér 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér: Dnes jsme získali tři povinné body proti oslabenému soupeři. V prvním poločase jsme neměli takovou chuť do zápasu, což se alespoň trochu změnilo ve druhé půlce.




Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - J. Trávníček [-] , R. Szabó [-] , L. Klejdus [-] - J. Pintér [-] , D. Punčochář [-] , P. Szabó [-] , L. Dolanský [-] , K. Svoboda [-] - P. Obrdlík [-] , A. Kabashaj [-] (46. M. Šafrata [-] ) -

Kojetice
D. Sochor [-] - J. Novák [-] , J. Sedlák [-] , M. Barák [-] , L. Hnízdil [-] , D. Vrbka [-] , M. Ježek [-] , M. Příhoda [-] , L. Janik [-] , J. Tůma [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 19. L. Hnízdil .
Hráči zápasu: P. Obrdlík , M. Šafrata .
Místo: Litohoř. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUDLÍK Pavel - BÁRTŮ Vít (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.