0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 10:15

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipníku stačil k výhře jeden gól


Branky


0

Jediná trefa nejlepšího střelce Lipníku Rudolfa Šťávy stačila ke třem bodům pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

 Na hřiště Podhorácka přijel soupeř z Lipníku, který chtěl vylepšit dojem z jarní části, jelikož jejich po podzimu vysněný postup je už pouze ve vzdálené teorii sci-fi. Podzimní duel skončil vítězstvím Lipníku 3:1. Hosté celý zápas nepouštěli domácí na svoji polovinu mimo dvou rychlých protiútoků Táborského, které zůstaly nevyužity. Jinak hosté byli lepším mužstvem a vypracovali si až neskutečné množství vyložených šancí, samy chodili na domácího gólmana, stříleli z blízka, z dálky, trefovali tyče, domácí obránci vykopávali míče z brankové čáry… ale nejlepší střelec Podhorácka Stanislav Lojda, který se kvůli zranění přesunul do brány, uváděl lipické hráče a celou střídačku k šílenství. 

Hosté si vezou tři body

 Ve druhé půli se hosté spravedlivě dočkali gólu, který byl i vítězný. Běžela 58. minuta, Rudolf Šťáva se dostal do úniku, dosavadní hvězda v domácí bráně vyběhla proti úspěšnému střelci, kterému se povedlo na poslední chvíli Lojdu přelobovat. Míč letěl do brány. Jeden z domácích obránců ještě stihl kulatý nesmysl doběhnout, ale už nestihl jej odkopnout a oba, hráč i balón, skončili v síti domácí svatyně 0-1. Hosté si pak již hubený výsledek ubránili a zůstali alespoň ve hře o třetí místo tabulky. Naopak Podhorácku by už neměla nedělní porážka nijak vadit v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: Nám dnes chybělo 5 hráčů základní sestavy, horkotěžko jsme dávali dohromady mančaft. Soupeř byl lepší a jen díky zázračným zákrokům našeho gólmana jsme nedostali nějakou větší gólovou nálož.

Hajduk Lipník
Brabenec Tomáš, hráč: V utkání jsme podali dobrý výkon, po celý zápas jsme byli lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Mohli jsme vyhrát vyšším rozdílem, ale je až neuvěřitelné co nedokážeme proměnit.



Sestavy


FK Podhorácko 2015
S. Lojda [-] - D. Hybner [-] , V. Trojan [-] , M. Řepa [-] , P. Ferdan [-] - J. Veselský [-] , M. Gáborík [-] , J. Lojda [-] , M. Táborský [-] - M. Hybner [-] (80. M. Cakl [-] ) , S. Šťáva [-] (61. M. Totek [-] )

Hajduk Lipník
M. Hruška [-] - T. Brabenec [-] - L. Macháček [-] , A. Kisela [-] (80. L. Žák [-] ) - J. Kresa [-] , V. Krotký [-] , T. Pokorný [-] , A. Rohony [-] (75. M. Skoumal [-] ) , R. Fišer [-] , F. Wortner [-] (83. A. Matoušek [-] ) , V. Svoboda [-] (46. R. Šťáva [-] )

ŽK: 38. P. Ferdan , 88. M. Táborský - 48. J. Kresa .
Hráči zápasu: S. Lojda .
Místo: Lesonice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - TOMEK Oldřich (N), POKORNÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.