0:2
(0:0)
61. M. Řezáč
78. R. Durda (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 14:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd nezaváhal


Branky


61. M. Řezáč , 78. R. Durda (p.)
0

Fotbalisté Horního Újezdu se i po 22. kole udrží na vedoucí příčce, k čemuž jim pomohla výhra nad Čáslavicemi B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Do Čáslavic přijel nový lídr tabulky Horní Újezd, který na jaře ztratil pouhé dva body za domácí remízu s Šebkovicemi B. Čáslavicím úvod jara vůbec nevyšel, až je možná nastartovala kontumační výhra proti Kojeticím. Na podzim se v Horním Újezdě oba soupeři rozešli překvapivou dělbou bodů. Ale i tak měl být v tomto zápasem favoritem vedoucí Horní Újezd, který by chtěl potvrdit vedení v soutěži. Sobotní derby v netradičním čase navštívilo 55 diváků. Domácí vyrukovali na hostující tým důrazným pojetím hry, které v prvním poločase na hosty z Horního Újezdu stačilo. Jak Martin Hobza z Čáslavic, tak hostující Pavel Hradecký míč za svá záda nepustili šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Hosté přeci jen urvali vítězství

Do druhého poločasu vstoupil Horní Újezd s odhodláním rozhodnout o své výhře co nejdříve. A to se povedlo v 61. minutě. Mohlo to být ale zcela jinak, kdyby domácí Čáslavice využily nájezd na Pavla Hradeckého, ale s jejich nevýrazným zakončením neměl gólman Horního Újezdu žádnou velkou práci. Ba naopak po jeho dlouhém výkopu domácí obrana odvracela zárodek šance na roh. Po rozehrání rohu sice domácí balón ze své šestnáctky odvrátili, ale Ošmera jej opět vrátil na Durdu, který souboj ve vápně vyhrál a předložil gólovou nahrávku Martinu Řezáčovi, který uklidil míč k tyči a poslal tak hosty do vedení 0:1. Hosty branka uklidnila a domácí naopak hru ještě přiostřili z čehož vyústila v 78. minutě penalta po sražení Tomáše Kalába. Pokutový kop proměnil nekompromisně tvrdou střelou k tyči nejlepší střelec soutěže Radek Durda 0:2. Tento stav si zkušení hosté již pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek B
Vařbuchta Pavel, trenér: Herně to byl dnes vyrovnaný zápas, kterému by více slušela remíza.

TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Dnes jsme přijeli pro tři body a ty jsme si odvezli. Domácí nepřekvapili jejich důraznou až zákeřnou hrou, která jim dnes nestačila. Výhra byla naprosto zasloužená.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek B
M. Hobza [-] - J. Vaníček [-] , P. Růžička [-] , P. Klika [-] , J. Hanzal [-] (86. M. Obůrka [-] ) , J. Mach [-] - J. Vecheta [-] (78. M. Busta [-] ) , M. Klika [-] (73. J. Beránek [-] ) - P. Bednář [-] (59. V. Čurda [-] ) - V. Lampíř [-] (69. L. Rubák [-] ) , A. Roupec [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Zvěřina [-] , M. Řezáč [-] , K. Kresa [-] , T. Kaláb [-] , M. Ošmera [-] , M. Čermák [-] (43. M. Veselý [-] ) , R. Durda [-] (88. J. Dulovec [-] ) , P. Míča [-] , M. Veselý [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 61. J. Hanzal , 78. M. Hobza , 90. A. Roupec .
Hráči zápasu: J. Hanzal - M. Zvěřina .
Místo: Čáslavice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: MAAR Michal - VECHETA Roman (N), PALÍK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.